| AlinPopescu1 a întrebat:

Dau funda si multumiri sincere!
In clasa a 4a m-am indragostit de o fata si dupa vreo 3 luni de vorbire exclusiv pe messenger, am intrebat-o daca vrea sa fie iubita mea si a acceptat. happy.Am fost impreuna timp de 6 luni, dar ea a fost in acelasi timp cu un alt baiat, asa ca mam despratit de ea in prima zi de clasa a 5, cam necizelat laughing)).
In clasele 5-7 nu am mai tinut legatura, ea a capatat reputatie de curva si ne-am departat tot mai mult. Uneori, chiar am fost impotriva ei.
Acum, in clasa a 8a, ea a ramas una dintre variantele de prietena laughing)))))))). E destul de frumoasa, incepe sa devina populara, si cam atat laughing. Faza e ca sunt popular, sunt cunoscut pentru faptul ca sunt impotriva ei, are reputatie de curva si nu vreau sa stie lumea ca m-am dat la ea decat daca reusesc sa o combin. Am inceput sa vb pe facebook, chiar si ea inceope conversatiile cu mine. In ultima sapt am tot vb cu ea de vreo 3-4 ori. Ea a tot stat cu un baiat la scoala, baiatu so dat la ea, so combinat dar s-au despartit. Faza e ca e relativ simplu sa fii cu ea, chiar si cu unu urat si scarbos sa cupla dupa ce so dat 3 luni la ea.
Deci vreau sa fiu cu ea, fara sa pierd mult timp vb pe facebook. Pe scurt, vreau sa rezolv totul rapid: sa vad dc ma place sau dc nu. DATIMI UN SFAT CARE SA REZOLVE TOTUL CAT MAI RAPID.

4 răspunsuri:
| DIVERGENT a răspuns:

Fa-ti curaj si intreab-o fata-n-fata. Daca tu chiar crezi ca este o fata care sa merite eforturile tale, incearca sa o cuceresti, FARA SA ITI PESE DE CE ZIC CEILALTI! Daca vei fi impreuna cu ea, sau chiar daca nu vei fi si ceilalti vor rade de tine, intreaba pe TPU cum sa le faci fata. laughing

| MarioQWERTY a răspuns:

Pai daca fata aia e asa cum zici tu, ii dai 2-3 vrajelii si e gata.Mie mila de genu asta de fete. Daca vrei sa ai o relatie de 1-2 luni fa ce am spus mai sus dar daca vrei o relatie serioasa, las-o in pace si cauta alte fete, bafta

| Florenta16 a răspuns:

Avand in vedere ca in clasa a4a inca nu era curva, aduti-o aminte ca atunci laughing
Nu, uite cum faci. Avand in vedere ca si tu si ea sunteti populari, sa fii cu ea nu cred ca va fi o problema, insa inainte de asta, spune-i drept in fata ca o placi si asigura-te ca nu mai sta cu inca unul ca atunci. Apoi tine de ea, nu o spiona si controla, ca uram chestiile astea, adica ne place sa aveti grija de noi, dar nu excesiv, dar bine, asta difera in functie de fata. Invit-o in oras si mna, vorbiti si discutati despre ce a fost in trecut, dar sa nu repetati istoria.
Bafta, ca tot suntem in 2o14 si La multi ani!

| AlinPopescu1 explică:

Pai nu vreau sa spun chiar direct, ca am o reputatie si nu vreau ca ea sa ma aiba la mana. Stiu ca suna ciudat, dar nu vreau sa spun direct. Alte sugestii? laughing