| AlinPopescu1 a întrebat:

Dau funda si multumiri sincere!

In clasa a 4a m-am indragostit de o fata si dupa vreo 3 luni de vorbire exclusiv pe messenger, am intrebat-o daca vrea sa fie iubita mea si a acceptat. happy.Am fost impreuna timp de 6 luni, dar ea a fost in acelasi timp cu un alt baiat, asa ca mam despratit de ea in prima zi de clasa a 5, cam necizelat laughing)).

In clasele 5-7 nu am mai tinut legatura, ea a capatat reputatie de curva si ne-am departat tot mai mult. Uneori, chiar am fost impotriva ei.

Acum, in clasa a 8a, ea a ramas una dintre variantele de prietena laughing)))))))). E destul de frumoasa, incepe sa devina populara, si cam atat laughing. Faza e ca sunt popular, sunt cunoscut pentru faptul ca sunt impotriva ei, are reputatie de curva si nu vreau sa stie lumea ca m-am dat la ea decat daca reusesc sa o combin. Am inceput sa vb pe facebook, chiar si ea inceope conversatiile cu mine. In ultima sapt am tot vb cu ea de vreo 3-4 ori. Ea a tot stat cu un baiat la scoala, baiatu so dat la ea, so combinat dar s-au despartit. Faza e ca e relativ simplu sa fii cu ea, chiar si cu unu urat si scarbos sa cupla dupa ce so dat 3 luni la ea.

Deci vreau sa fiu cu ea, fara sa pierd mult timp vb pe facebook. Pe scurt, vreau sa rezolv totul rapid: sa vad dc ma place sau dc nu. DATIMI UN SFAT CARE SA REZOLVE TOTUL CAT MAI RAPID.
Nu vreau sa ii spun totul direct

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

E destul de complicat pentru ca fetele aste care sunt asa mai Curvulite nu prea mai pun botu asa de repede la orice.O fata care stie cam ce inseamna sa se f***iti spun ca nu o mai arzi asa de usor ca pe cele normale.Tu ai fost cu ea odata dar de atunci a trecut mult. Poate daca incepi sa te comporti mai Romantic si sa o tratezi cu dulceata. Cumpara-i Flori scoate in Oras, arata ca un Indragostit si poate o sa uite ca ai fost naspa cu ea si ca ai vb tot timpu aiurea.Asa e :In Oras -fa pe Indragostitul si poate o sa o sensibilizezi :Inca ceva -Pare aiurea dar am stat si m-am gandit asa :Vezi astea de sunt asa ma Curvulite, pot sa fie niste Iubite Bune rau tonguee langa faptul ca te f***de te rupe, pot spune ca stiu sa se protejeze de altii.O fata normala poate sa fie naiva, dar una din asta daca e Iubita se fereste pentru ca stie cum e si o sa tina numai la Tine, in fine.Vb cu ea si o sa vezi daca te vrea.

3 răspunsuri:
| ogimura a răspuns:

Salut eu nu sunt chiar un gigolo sau am experienta.Dar unei fete ii place sa i se spuna direcd dar tu daca consideri ca nu merge asa incearca sa o faci geluasa ca ia daca mai tine la tine vei avea sanse mari.Sau o poti aborda alcumva cum i place iei. Daca nu merge bafta cu vrajitu 5 luni.)

| MoxiMonny a răspuns:

Păi dă-i de inteles, invit-o in oras...pup-o...ce să zic. Oricum sti forba aia, curva-i curva pana moare, se dezbraca doar de toale

Răspuns utilizator avertizat