| benybiro112 a întrebat:

Salut TPU! dau funda.
Urmeaza sa fac prima partida de sex si evident ca nu stiu tot despre asta. Noi inainte sa ajungem sa facem sex, ne-am jucat foarte mult cu atingerile! eu ma jucam la ea jos la clitoris si îi placea foarte mult (asta dupa saruturi pasionale si atingeri pe sani) ajungea repede la orgasm (că ma jucam cu degetele ff bine acolo jos incat zbiera de placere si ajungea) dar de vreo 2 ori nu a ajuns la orgasmul dorit (cu care ne invatasem) si eu ca baiat eram foarte dezamagit… e normal sa fiu? cum se face mai exact? ar trebui sa facem sex si atata doar? am auzit ca daca nu atingi clitorisul in timpul penetrarii, ea nu ajunge la orgasm si totul este neplacut. Imi puteti spuna va rog? va rog frumos! detaliat

Răspuns Câştigător
| Gizem a răspuns:

Salut! În primul rând, e important să știi că fiecare persoană este diferită și nu există o „formulă" perfectă pentru a ajunge la orgasm. Chiar dacă partenera ajunge rapid uneori, nu înseamnă că nu poate fi influențată de alți factori (oboseală, stres, starea de spirit). De asemenea, orgasmul nu trebuie să fie scopul principal, iar presiunea poate duce la frustrare. În ceea ce privește sexul, nu e nevoie doar să „atingi" clitorisul pentru ca ea să ajungă la orgasm. Multe femei au orgasme prin penetrare, chiar dacă clitorisul nu este stimulat direct. E important să fiți amândoi confortabili și să comunicați deschis despre ce vă place. Așadar, nu te stresa prea mult! Fii răbdător și nu pune atât de mult accent pe un rezultat perfect de fiecare dată.

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ati fi mult mai fericita daca daca ati alege sa nu va mai implicati sexual fără căsătorie. Virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi daruit numai partenertenerului de casatorie. Cine face altfel nu are binecuvantarea Creatorului peste relația lui si apoi va mirati de ce nu iese bine. Daca chiar va iubiti căsătoriți-va prima dată.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Citeste despre preludiu.
Nu mai forta fata sa ajunga nicaieri. Nu e obligatoriu sa aiba orgasm. E important ca experienta sa fie una placuta.
"Prima data" concentreaza-te pe a face dragoste. Din pozitia misionarului faci dragoste si nu e obligatoriu sa ajunga fata nicaieri.

Daca o sa vreti sa incercati si altceva, atunci o poti stimula si clitoridian.
Citeste despre pozitiile care produc placere femeii, din ce pozitie ajunge sigur la orgasm etc.
Nu detaliem aici!

| Miruna333 a răspuns:

Nu trebuie sa te simti dezamagit. Nu poate ajunge la orgasm la comanda sau de fiecare data cand o faci. Ar fi bine sa fie ca la voi, dar la noi trebuie mai multa munca.
Nu este nimic neplacut daca nu stimulezi clitorisul in timpul penetrarii. Unele persoane au orgasm prin penetrare doar in anumite pozitii, iar altele mai deloc, trebuie stimulare si la clit. Cateodata depinde si de starea de spirit a fetei, o zi incarcata si stres poate face asta mai dificil pentru tine sa o faci sa isi dea drumul, dar se intampla. Fiecare persoana e diferite. Tu ai incredere in tine, o sa prinzi experienta cu timpul, gandeste-te doar sa faci tot ce poti sa o faci sa se simta foarte bine

| Delliae a răspuns:

N-ai văzut nici un film xxx în viața ta!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Delliae):

De parca acolo e ceva real vreodata!