anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de 2-3 saptamani am intalnit o fata, ma facea sa ma simt bine toate bune si frumoase pana cand a inceput sa se prefaca ca nu ma mai cunoaste nici nu imi mai zice ce fac. Nu o plac dar vreau sa stiu de ce se comporta asa!

Răspuns Câştigător
| ღTootydeCoolღ a răspuns:

Poi poate vrea intr-un fel sa vada daca tu tii la ea si obseri schimbarea asta, acordandu-i mai multa atentie ( intrband-o ce face, de ce face asa s.a ), sau poate a auzit ceva despre tine, care eu stiu nu i-a convenit. SAU in cel mai rau caz, poate nu mai vrea sa continue relatia de prietenie, pote i-a interzis cineva sa nu mai continue... etc. Sunt multe astfel de presupuneri, insa cel mai bine ar fi daca ai intreba-o tu ce are, asa te-ai lamurii singur si poate cine stie poti sa indrepti lucrurile ( daca s-a intamplat ceva rau ).
Bafta si ai grija ca fetele sunt mai sensibile si au nevoie sa vorbesti frumos cu ele, sa le respecti si sa le arati ca iti pasa ( asta pe langa alte chestii importante pentru ele laughing) )
Succes. Funditaaa?

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate a vrut sa faca pe smechera, alta explicatie nu am

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate trece printr-o perioadă grea, şi are nevoie de puţin spaţiu.

| Demonull a răspuns:

Eh,sufera de nebagare in seama dar in general muierile pierd apeland la metoda asta.Adica,pana mea. avem si noi orgoliu