| Anonim31189 a întrebat:

De 2 ani imi place de o fata si pana acum nu prea am reusit sa raman singur cu ea mai mult de 30 minute,pentru ca mai sunt si altii care o plac,in fine.
Chestia e ca ea ma vede momentan doar ca pe un coleg si mi-a spus ca tine foarte mult la mine,iar pe mine nu ma deranjeaza asta,pentru ca imi tot spun in cap ca am sa o fac sa se indragosteasca de mine.
Azi am reusit sa stau cu ea aproape toata ziua la scoala,am vb,am ras,totul a decurs super bine.
Iar acum cateva minute intra ea pe mess si vad ca are la status : laughing rolling on the floor ". Si dupa cateva minute ma baga in seama, si imi spune ca a inceput lumea sa vorbeasca prin liceu, cum ca am fi noi 2 impreuna, ca ne intelegem foarte bine etc.
Si ea a inceput sa rada si oarecum sa se simta stanjenita sau nu stiu ce pnm.
In fine, in momentul asta am o stare foarte proasta si as vrea sa aud parerea voastra.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| ionutZzG30 a răspuns:

Frate spune-i linistit si frumos Nu au decat sa rada,si pune-i cumva intrebarea daca ii este rusine cu tine?,daca nu-i este rusine cu tine nu are de ce sa fie stanjenita si daca tot iti place de ea nu sta si astepta laughing no sa iti sara ea in brate sun-o, vb pe mes sms, la scoala stati in povesti fa-o sa aiba incredere in tine si tu nu fi prost si o da in bara, daca o sa aiba incredere in tine o sa iti spuna tot felul de chesti, si cand e suparata o sa isi gaseasca umarul tau!

3 răspunsuri:
| Ivanovicius a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, e destul de ciudat. Te sfatuiesc sa vorbesti cu ea despre viitor si despre ce s-a intamplat, desigur. Este singurul mod in care te poti lamuri. Noroc!

| Andrei4g a răspuns:

Tu de tipa asta esti indragostit 'lulea' cum se spune, dar fata se pare ca nu e asa de 'prinsa' ca si tine,ea te considera mai mult un coleg bun,amic de glume ceva de genul asta. Tu poti continua ca si pana acum sa ai o relatie de amicitie,sa fii baiatul care o amuza, insa vei 'suferi' pentru ca ea nu-ti ofera mai mult. Posibil ea sa nu banuiasca ca tu o iubesti. Daca tot o placi,incearca sa petreci mai mult timp cu ea si va trebui sa-i spui ca o placi mai mult decat un amic. Oricum daca te refuza si spune ca-i place de tine ca si amic, nu -ti pierde speranta, deoarece sentimentele fetelor se mai pot schimba pe parcurs. Daca chiar simti ca vrei sa o cuceresti fii increzator in fortele tale si orice raspuns ai primi, chiar daca este un refuz categoric, sa te porti la fel de frumos cu ea. Daca pe moment pierzi o batalie, pe termen lung daca vei fi constant si hotarat o sa fii castigator in razboiul asta. Asta e, dragostea e ca o boalalaughing