| Dopknu a întrebat:

de 3 ani sunt indragostit de o colega de clasa, desii, e cam fitoasa ea asa, nvm, in fine, ma puteti ajuta cu niste sfaturi utile va rog. Poate motivul este ca ea are un corp excelent dupa parerea mea, iar eu sunt mai slabut de felul meu.
Nu am sa ii dau ursuleti, flori, pufuleti sau tot altceva.
Intr-adevar, sunt un pic cam rusinos sa recunosc pls.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Si daca iti zice nu, care este problema? Ce ai de pierdut?
Arunca o privire la fostii ei prieteni si incearca sa intelegi ce anume a atras-o pe fata la ei. Si incearca sa te apropii un pic de idealul ei.
Cu rusinea nu faci nimic. Obraznicul mananca praznicul. Gaseste un prilej si ofera-i un trandafir rosu (fa-i un compliment bine simtit cu ocazia respectiva) si observa-i reactia.
La varsta ta aveam o prietena care, dupa gustul meu, era cea mai frumoasa din liceu. Tupeul si increderea in mine au fost cheile succesului.
Nu ar strica sa pui si tu niste muschi pe tine, si pentru fata asta si pentru cele ce vor urma. Lucreaza 30' pe zi, dar serios si in fiecare zi. Mergi pe abdomen, brate si spate, cand vei avea mai multa experienta cu fetele vei intelege de ce.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu esti numai rusinos, motiv pentru care iti propun sa mai amani intentiile tale pana in primavera.

| SkyPilot a răspuns:

Flori ar cam fi bine sa ii dai. Cate una, nu un buchet.
Daca nu ne dai niste amanunte nu prea avem ce sa-ti spunem.

| Dopknu explică (pentru SkyPilot):

Pai ce amanunte ai dorii?

| SkyPilot a răspuns (pentru Dopknu):

Ce inseamna fitoasa? Ce ai facut pana acum si cu ce rezultat? Cum se poarta cu baietii? Are prieten? Orice altceva consideri ca e relevant.

| Dopknu explică (pentru SkyPilot):

Mhm, majoritatea colegilor din scoala incearca sa fie impreuna cu ea, nu cred ca are prieten, e fitoasa prin faptul ca are numai haine de firma, a avut si niste prieteni, care sunt peste masura mea, de exemplu masa musculara, si nu, n-am facut nimic nu am niciun rezultat, mi-e cam frica sa-mi zica nu in fata.

| SkyPilot a răspuns (pentru Dopknu):

Si daca iti zice nu, care este problema? Ce ai de pierdut?
Arunca o privire la fostii ei prieteni si incearca sa intelegi ce anume a atras-o pe fata la ei. Si incearca sa te apropii un pic de idealul ei.
Cu rusinea nu faci nimic. Obraznicul mananca praznicul. Gaseste un prilej si ofera-i un trandafir rosu (fa-i un compliment bine simtit cu ocazia respectiva) si observa-i reactia.
La varsta ta aveam o prietena care, dupa gustul meu, era cea mai frumoasa din liceu. Tupeul si increderea in mine au fost cheile succesului.
Nu ar strica sa pui si tu niste muschi pe tine, si pentru fata asta si pentru cele ce vor urma. Lucreaza 30' pe zi, dar serios si in fiecare zi. Mergi pe abdomen, brate si spate, cand vei avea mai multa experienta cu fetele vei intelege de ce.