Din moment ce te-ai apropiat ft. tare de ea inseamna ca lucrurile sunt clare.
Faptul ca fara sa vrei ai suparat-o ft. tare si acum iti pare rau, asta inseamna ca in mod sigur pe viitor vei fi mai atent sa nu se mai intampla, fiindca asa invatam din greseli.
Cand gresim e bine ca atunci cand ne dam seama de asta sa ne cerem sincer scuze. Apoi sa vedem daca am fost iertati si putem continua relatia.
Greselile in viata sunt inerente oricui.
Trebuie sa te lamuresti daca si ea te iubeste la fel de mult fiindca si asta conteaza.
Nu te mai gandi ca s-ar putea ca in viitor sa va certati si sa va despartiti. Lasa viata sa aleaga.
Viata nu e chiar perfecta dar ne adaptam din mers unii dupa altii. Acum sunteti in faza de a incepe sa va cunoasteti reciproc si sa vedeti daca puteti continua sau nu. Multe lucruri se mai regleaza din mers intr-o relatie.
Eu cred ca totusi esti pe undeva un tip sensibil din moment ce-ti pare rau ca s-a intamplat s-o superi.
Ai grija ca nu cumva sa neglijezi invatatul, e important.
Mult succes in relatie!
Salut!
Poti sa fii bun prieten cu ea dar trebuie sa ai mare grija sa nu ii dai false sperante si apoi sa o faci sa sufere. De asemeni, poate ca ea sa doreasca sa fie impreuna in mod serios cu tine sau cu altcineva si sa o blochezi, in sensul ca tot se va observa in jur ca iti place si ceilalti sa nu se bage. Astfel se poate sa-i inchizi un drum fara sa vrei.
Bine m-am gandit la asta dar eu nu vreau ca sa stric o prietenie cu ea daca vom fi impreuna si apoi ne vom desparti deoarece ne vom certa sau ceva si nu vom mai vorbi eu la asta ma refeream.
Oricum mersi.
Poate ca n-ar trebui sa te gandesti neaparat la faptul ca te vei certa candva cu ea. Unele lucruri sunt inerente in viata dar nu trebuie sa te gandesti numnai la rau.
In felul cum pui problema s-ar putea sa te blochezi singur si acum si in viitor. Sau poate nu ai gasit fata potrivita care sa nu-ti dea aceasta impresie ca va veti desparti...
Pe de alta parte poti ramane la fel de bun prieten cu ea ca si pana acum si sa-ti cauti o iubita din alta clasa, numai sa ai grija sa nu o faci geloasa fara sa vrei pe cea din alta clasa daca vei ramane apropiat prea tare si de colega ta.
Stiu dar o iubesc foarte mult plus ca am inceput sa ma apropiu tot mai mult de ea.
Dar mas simti prost ca dupa ce nu vom mai fi impreuna sa fim colegi de clasa.
Chiar nu mai stiu ce sa fac.
Vreu sa mai spun ca nu sunt un tip sensibil dar din greseala fara sa vreau am suparato foarte tare atunci m-am simtit foarte prost.
Chiar nu stiu ce sa fac...
Multumesc mult de raspuns voi incerca fa fac ce mi-ai zis.
Iti doresc mult succes in relatie. Cred ca vei reusi ca lucrurile sa mearga asa cum iti doresti, adica bine pentru. ambele parti. Treptat va veti cunoaste mai bine unul altuia preferintele si vor fi toate o.k.
Numai bine!
Din moment ce te-ai apropiat ft. tare de ea inseamna ca lucrurile sunt clare.
Faptul ca fara sa vrei ai suparat-o ft. tare si acum iti pare rau, asta inseamna ca in mod sigur pe viitor vei fi mai atent sa nu se mai intampla, fiindca asa invatam din greseli.
Cand gresim e bine ca atunci cand ne dam seama de asta sa ne cerem sincer scuze. Apoi sa vedem daca am fost iertati si putem continua relatia.
Greselile in viata sunt inerente oricui.
Trebuie sa te lamuresti daca si ea te iubeste la fel de mult fiindca si asta conteaza.
Nu te mai gandi ca s-ar putea ca in viitor sa va certati si sa va despartiti. Lasa viata sa aleaga.
Viata nu e chiar perfecta dar ne adaptam din mers unii dupa altii. Acum sunteti in faza de a incepe sa va cunoasteti reciproc si sa vedeti daca puteti continua sau nu. Multe lucruri se mai regleaza din mers intr-o relatie.
Eu cred ca totusi esti pe undeva un tip sensibil din moment ce-ti pare rau ca s-a intamplat s-o superi.
Ai grija ca nu cumva sa neglijezi invatatul, e important.
Mult succes in relatie!