Salut! Si eu cred ca este doar un pretext acest motiv pe care il spune ea, dar pentru a fi sigur daca este asa sau nu vezi si tu daca incearca sa isi faca o noua relatie cu cineva daca o va face in scurt timp inseamna ca acesta este motivul te-a parasit pentru altcineva. Nu are importanta cat ai fost cu ea poti sa fi cu un om si o zi si diupa despartire sa suferi mult dar eu sunt sigur ca daca iubesti, arati respect vei gasi persoana potrivita dar problema este ca daca vei trece peste multe relatii esuate iti vei pierde la un momendat încrederea si iti va fi mult mai greu sa te Reindragostesti nsi iti va fi la fel de greu sa ai incredere.
Stai linistit nu la tine e problema sunt sigur ca exista cineva si pentru tine.
succes!
Cu Drag Roibu Constantin!
Mai, nici sa sari calul nu e bine. Acuma serios, eu de as avea un iubit ce ar sta mai mult ca mine la oglinda as crede 2 chestii : ori ca mai are o duzina de admiratoare, ca aratand asa bine si sexy, mai mare minunea sa nu aiba, deci ma inseala, fie da catre latura gay - desi aceasta posilibilitate nu prea as crede-o.
Deci nu e niciun pretext. E chiar aiurea... Cum ar fi ca iubita ta sa fie batausa, sa se uite la wresling, sa mearga la sala, sa faca karate si toate cele? Nu te-ai simti aiurea? Barbatul are o anumita postura si femeia la fel, cand rolurile se schimba, devine incomod si ciudat. Asa ca mai scurteaza din timpul aranjatului, ca nu ai par lung sa ti-l frezezi nu situ cat si nici machiaj de pus pe fata.
Serios, e pe bune. Asa percep majoritatea fetelor. Daca cumva te-am scos din sarite, imi pare rau, dar am vrut sa te fac sa intelegi cat de cat care a fost problema.
O mica completare : Faptul ca tu te aranjeziatata, cum am spus, da de banuit - ca ai o mie de tipe pe langa relatie, si automat iubita ta devine suspicioasa si geloasa. Ori, in asa o relatie, cel putin eu nu as vrea sa fiu, tot timpul tensionata, ca daca cumva vreuna te gasesti prea irrezistibil si se arunca pe tine? Si tu nu poti sa o refuzi?
Imi pare rau, dar cam asa gandesc toate fetele ce au asa un iubit. Genereaza stres si gelozie toata treaba asta si asa o sa fie in continuare.
Daca insa iti gasesti o tipa superficiala, careia nu prea ii pasa daca o inseli sau nu, pe aia nu o sa o deranjeze acest lucru pentru care prietena ta s-a despartit de tine.
Mersi mult! Insa am fost invatat de mic sa am grija de mine si de aspectul meu fizic.In plus nu cred ca e un defect .
Si cum adica, daca nu mai fac dus 1 sapt, va veni inapoi plangand la mine?))
Nu, mai, nu exagera acuma. Fi echilibrat, nici intr-o extrema, nici in cealalta. Tu cam exagerezi cu treaba asta si o sa iti afecteze viata sociala.Las-o mai moale. Nu zic de igiena, zic de aranjat si dichisit
Am spus-o in spirit de gluma .
Regret ca nu ti-am dat tie funda.O sa iau in considerare ce mi-ai zis.
Sanatate! :*
Da, mai glumetule, m-am prins [ de creanga]
Nu-i bai de funda ca n utraiesceu din funda aia. Conteaza ca poate, cu ce ai aflat acum sa iti redirectionezi viata spre o cale care sa iti convina mai mult si care sa iti faca viata in asa fel incat sa ai motive sa fi intr-adevar optimist.
La despartire iti dai seama ce ai avut langa tine. Acuma daca chiar de asta v-ati despartit sa stii ca ii cam ametita fata. Probabil ca e doar un pretext sa nu iti zica adevaratul motiv.
Frate mai bine ca nu mai esti cu cea, sigur o fi vreo imputita jegoasa care nu e prirtena cu apa si igiena esentiala corporala, in locul tau ii dadeam cu bolovanul in cap jigodiei. meriti ceva mai bun, cauta o fata ingrijita nu jegoasa si nespalata ca javra aia
Eu cred ca a dat peste unu cu banii nu stie cum sa scape de tine, asa ca a ales asa, preteni ar fi
-sa fi prost sa le crezi
-sa ai banii sa o poti intretine
-sa te comporti ca un milog pe langa ea
-unele prefera bataie
-sa te comporti urat etc
nu fi bolovan si crede in toate porcarile care le spune fetele, cam 90% din ce spun e minciuna
Nu pun botul la tot ce zic ele, nu sunt pampalau si am o oareacare experinta cu fetele, insa am vrut sa aflu si parerea voastra despre ''motivul'' de despartire.Am ajuns la concluzia ca probabil nu a avut curajul sa-mi spuna adevaratul motiv si a ales sa caute un pretex.
Pana la urma, decat sa-ti spuna eventual ceva de genul "esti un amant execrabil", parca totusi e mai elegant sa iti spuna asta. Asa ca n-ar trebui s-o judeci prea mult, poate doar a incercat sa te protejeze.
Nu e un motiv de despartire. Cat timp nu te aranjezi prin vecini sau la iesiri, si nu sta niciodata dupa tine ca dupa o tata! Ar trebui sa-i convina ca esti un baiat aranjat. Ceva nu e in regula totusi. Ori e un motiv inventat stiu fiind faptul ca tu te aranjezi mai mult, ori chiar o deranjezi cu acest aspect si nu-ti dai tu seama. Noi n-avem de unde sa stim.
Stii, au americanii un cuvant, ''bullshit''.
Fata asta ori a dat de altu cu bani ori e mai slab inzestrata cu inteligenta (fara suparare).
E geloasa ca te aranjezi mai mult ca ea, si te poate fura alta fata din mainile ei Asta e
Mersi de raspunsuri ...si eu am tras concluzia ca tot rahatul asta e un pretex.
Probabil ca era deranjata din cauza ca tu ieseai mai mult in evidenta si intorceai mai multe priviri decat ea.In general fetele vor sa atraga cat mai multe priviri spre ele.In plus te vad ca un barbat foarte atragator.Insa nu cred ca acesta poate fi un motiv serios de despartire.
O zi buna! :*
Nu cred că este acesta adevăratul motiv! Sunt sigură că este doar un pretext sau fata este chiar ciudată! Cum să nu îți placă un băiat aranjat? Părere mea este că s-a întâmplat ceva cu ea, poate familia, poate a apărut altcineva în viața ei.. Eu zic să treci peste, sunt sute de mii de fete care știu să te aprecieze la adevărata ta valoare! :* O zi bună îți doresc!