Pe scurt, tu esti prea baietoasa, el prea efeminat. Apeleaza la latura ta feminina, ce altceva?
Dar eu iti spun ca nu merita efortul. Te simti atrasa de el pentru ca este diferit, insa o relatie cu el nu va merge, pentru ca trageti la carute diferite.
Wow,complicata treaba. Si eu sunt la fel ca tine,mai baietoasa,nu prea port fuste si chestii si stau mai mult cu baietii decat cu fetele,fac glume si tot ce ai mentionat tu in intrebare,dar fiecare fata isi are ascunsa o latura feminina,doar ca a ta este ingropata mai mult si este mai greu de descoperit. De exemplu,eu la premiere m-am dus in rochie. Cand m-au vazut baietii au fost geva gen: "WOW,te-ai transformat in fetita peste noapte?!" Pentru ca ei nu ma vazusera niciodata in rochie si mi-au spus ca arat baine,chestii,chestii.Dar daca esti mai baietoasa, nu inseamna ca nu poti fii si "fata". Adica, cum ti-am spus si mai sus, si eu sunt baietoasa de felul meu, dar imi arat si latura feminina cand trebuie. Intelegi tu Concluzia:Nu este rau sa fii mai baietoasa! Bafta!
Băieţii preferă fetele de genul tău doar ca prietene, niciodată ca iubite. Eu cred că e o perioadă de trecere. Nu cred că merită să te mai strădui să-i faci lui pe plac, dacă ţi-a zis odată că nu te place, las-o baltă. Trebuie să fii mândră, nu să fugi după el.
În rest, uneori poţi să mai îmbraci o fustiţă, să încerci să fii mai gingaşă, o să îţi prindă bine. Jocuri la PC joacă şi fetele feminine, dar o ţin pentru ele
Iar perversitatea e de obicei apreciată de băieţi doar când o păstrezi pentru momentele potrivite şi nu o arăţi vulgar, ci mai potrivit unei fete, deoarece între sexualitate şi perversiune sau vulgaritate este o mare diferenţă.
Oricum, succes ţie!
Pace!
Anonima17191 întreabă: