Friend zone.Ce frumos.Continua cu friend zone inca 2-3 sapt, dupa care fii indiferent si spune-i cu ce tipe misto vorbesti, imbraca-te, tunde-te mai misto, nu ii oferi importanta.In capul ei o sa fie "adica eu nu sunt buna de iese cu alte fete?" si uite cum atunci o poti soca cu raspunsul "eram acolo dar nu ai vazut decat acum", o sa se simta vinovata si uite cum o sa se apropie din nou de tine. Cu placere! PS:Nu mai intrati in friend zone
Imi este aiurea sa nu fie cu altcineva daca voi sta asa...
Incercarea moarte nu are. Deci spune-i ce simti, si vei vedea ce reactie are.
1- Reactie buna - Bucura-te
2 -Reactie negativa- O uiti, treci peste, sau.
3. Incerci metoda lui thelovedoctorr
E cam riscant... daca se simte prea vinovata si se indeparteaza? Sau daca ea chiar nu vrea nimic cu baiatul asta si se ofera sa ii si prezinte alte fete?
Tu daca ai vedea ca "fratiorul tau" are fete frumoase langa el si pe tine te considera ca pe o sora mai mica nu ti-ai pune intrebari?
Nu stiu, nu am fost intr-o situatie de acest gen. De asta si intrebam...Dar ma gandesc ca daca pana atunci nu l-am vazut ca pe un barbat ci ca pe un frate situatia ar fi la fel si daca ar fi inconjurat de fete. Banuiesc
Nu o sa fie cu nimeni. Daca tu ii spui iti arunci pe tava si faci pe eroul "hai frate sa fac pe Superman sa-i spun ce simt" esti terminat. Incearca si anunta-ma cat de dureros a fost.