Initial,discuta cu ea si intreab-o ce parere are daca vrei sa-i faci o vizita, nu te gandi sa-i faci vreo surpriza, ca sa nu te trezesti tu surprins in final.
Daca fata accepta ideea cu entuziasm, stabiliti impreuna cand te duci, cat stai si cam ce o sa faceti.Adica,mergeti la un suc si stati de povesti,de exemplu.
Pentru ca tu esti incantat de prietenia voastra si usor indragostit si ar fi pacat sa fii inteles gresit de fata,s-ar putea speria, ar putea sa-i pari prea indraznet, greu sa stii ce gandeste celalalt daca nu discuti!
Deci, discuta cu ea si pe urma du-te.
Si daca totul e perfect, spune-i frumos ca o placi mult.
Mult noroc!
Salut,
Desi nu e raspunsul pe care il astepti, eu as zice sa o lasi.
Chiar daca ea ar veni la facultate la tine in oras (presupunand ca exista) tot o sa fie greu.
Amandoi va veti chinui. Tu iubesti o persoana imaginara. Si ea la fel.
Lasa aceasta relatie sa ramana platonica si pleaca mai departe. Eventual du-te si te culca cu ea.
Scoate-o la o cafea ( daca nu ii place scoate-o la o bere ) si vorbeste cu ea.
P.S. O lasi sa vorbeasca si ea ca daca vorbesti numai tu o sa te creada o soacra.
Eu zic sa te duci, sa o scoti la un suc, vorbiti, ii spui ca-ti e draga... e mult mai frumos sa-i spui in fata decat pe net, parerea mea.
Scoate-o la un suc in oras si spune-i ca o placi tii mult la ea si va intelege ce vrei sa ii spui si apoi intreab-o.