| Linkus a întrebat:

De aproximativ un an cunosc o fata foarte draguta. O stiam doar din priviri si am mai auzit cate ceva despre ea de la un prieten comun, dar acum am reusit sa ma bag in seama cu ea si vorbim zi de zi. Am avut in trecut mai multe prietene si nu pot spune ca sunt timid, dar de data asta parca e cu totul altceva, am impresia ca ea e mai speciala. As vrea sa am o relatie cu ea, dar stiu ca nu e bine sa ma grabesc. Desi vorbeste frumos cu mine imi e frica de un refuz. cum ar trebui sa procedez?

Răspuns Câştigător
| Alexxxxx1 a răspuns:

Deci situatie similara si la mine, am cunoscut o fata de 5 saptamani... Inainte de asta mai auzeam cate ceva de la prieteni despre ea...
Bun,nici eu nu-s timid,is vorbaret, petrecaret...
Insa cu ea pare totul mai special, am eu diferite sentimente pentru ea, is putin zapacitlaughing
Dar, uitate cum am actionat euwinking
Deci ne-am cunoscut face in face intro tabara de 5 zile...
Prima zi am vorbit cu ea 2 vorbe pe autobuz, si eu i-am dus geanta de la bus la pensiune(am stat o zi la pensiunea aceia).
Dupa spre seara am mai discutat vreo 10 minute.
Atat pentru prima zi.
Ziua nr 2, eu i-am dus geanta de la pensiune la buswinking, si cum mai aveam un drum de 6 ore cu autobusul, ne-am asezat unul langa altul(nu-s cine a mers langa cine) si am vorbit tot drumulhappy
Dupa iarasi eu ii duc geanta la hotelul unde stam inca 4 zile.
Si cat timp am fost acolo, zilnic stateam cu ea si povesteam, oriunde mergeam(castele, manastiri, muzee, mall) mereu impreunabig grin
Am lasat-o intr-un fel sa ma cunoasca cat de bine se putea.
Dupa venim spre casa, iarasi eu duc geanta laughing)))), si drumul de 14 ore pe autobus, stam unul langa altul si tot povestim, neam oprit la un restaurant pe drum sa mancam, am invitato sa vina sa manance cu mine si cu inca un prieten(sa nu fie extrem de evident intentia)...
Dupa am venit acasa si fiecare in drumul lui, dar vorbim zilnic, is 100% sincer cu ea si i-am castigat increderea. o tot intreb de prietenul ei, de cine ii place, si intr-o zi am reusit sa aflu cai place de mine, dupa care i-am zis ca si mie imi place de eahappy
Acum o sai dea papucii prietenului ei si o sa incerc eubig grin
Deci vorbeste mult cu ea, fa-o mereu sa rada, raspundei sincer, si laso sa vada ce baiat special esti.
Dupa intreab-o daca ii place de cineva, ea iti va raspunde si dupa aceea te va intreba si pe tine, sa-i zici ceva gen, Da, imi place de o fata, e minunata, cea mai speciala fata din cate stiu, si o cheama ______.
La mine a mers, incearca daca vreiwinking
Mult norochappy
P.S. : scriu atata ca n-am ce facelaughing)

8 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
E un lucru bun ca ai inceput sa vorbesti cu ea. Cand esti pregatit, o inviti undeva sa vorbiti si vezi cum merg lucrurile.

| Danysan a răspuns:

Fa-o praf -De dimineata trage o fuga cu ea la munte sigur nu va refuza sau la mare ca e sezonu (probabil o sa-i cada plombele cand o sa auda :)) awww =)) asa de timpuriu ca faci gesturi pentr-u ea -Seara cand vi duo la film :)) si apoi petreceti toata noaptea in club-:)) Just Kidding-important e sa vb lucruri care va plac la amandoi, fa-o sa rada desii e cam dificil daca nu esti genu ala, fa-o sa isi doreasca sa mai iasa cu tine dar ai grija sa nu cazi in extrema :)) stiu ce vb...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce fel de relatie te referi? uneori e bine sa ne si grabim ca fata s-ar putea plictisi si ne saluta din mers. Danysan nu stie ce dreptate a scris, invit-o itre-o excursie, doar voi doi, prima data o excursie de o zi si daca vezi ca s-a simit bine, peste o saptamana, popune-i alta excursie de cateva zile si atunci o sa ai momentul propice in care sa-i spui ce sentimente ai fata de ea

Răspuns utilizator avertizat
| Maravilla a răspuns:

This girl is on a whole other level than what you used to date... de aceea probabil ti se pare mai speciala si ai acest trac. Gresesc? Eu zic ca nu. Stiu unde te afli... Un sfat prietenesc inainte sa o invite la un suc/cafenea/bar in care veti fi doar voi 2: afla in primul rand daca aveti ceva in comun sa macar un subiect de discutat minim 5 min fara ca niciunul din voi sa se plictiseasca in timp ce vorbiti si sa stati 3 min fara sa scoateti un cuvant. e chiar jenant. Desigur daca cineva dintre voi este comunicativ si da mult din gura este ok. De aceea prima oara iti spun ca locul pentru cea mai buna prima intalnire este ori patinoarul ( nu e sezonul ) sau la un film ( de groaza ). mai ales daca se sperie repedewinking Bafta

| LadyBird16 a răspuns:

Lasa lucrurile sa vina de la sine, cred ca este mai ok asa. happy

| Badboylife a răspuns:

Ii zici in fata ce simti pentru ea.Si daca te intelegi bine cu ea sigur te place. funda?*

| Maravilla a răspuns (pentru Badboylife):

Ce-s frate cu fazele astea. din ce mi-a spus se cunosc de vreo 2 sapt, poate nici atat, a vorbit 1-2 ori cu ea fata in fata si in rest fac pariu ca a vorbit pe facebook/mess/Skype ma rog... cum sa vezi o fata de 2-3 ori care nici macar nu au fost intalniri si sa ii spui ce simti pentru ea. Baiatu asta probabil ii spioneaza in fiecare zi profilu de facebook de 1 an. normal ca are trac, acum ca a intalnit-o.