| Alex1419 a întrebat:

happy de cam 2 saptamana am inceput sa vb p mess si prin mesaje cu fata pe care o plac. Dar, de atunci a iceput sa imi puna intrebari mai desprinse, m-a intrebat ce e un himen, la ce varsta vreau sa-mi pierd virginitatea, etc. pana aici mi se pare normal. Dar pe urma a inceput sa impuna intrebari gen,, ceai face daca". De exemplu m-a intrebat ce as face daca siar da tricoul jos in fata mea, daca atunci cand ar iesi de la dus iar cadea prosopul si as vedea o pasarica si niste sani rotunzi. (asta chiar ea m-a intrebat)
Acum, exista o problema, eu sunt mai timid ca ea si acum k mi-a pus intrebarile alea mam rusinat un pic mai mult. si mi-e frica sa ies pe hol in pauze, ca sa nu ma intalnesc cu ea, desi cam in fiecare zi mergem pe drum spre casa, stand destul de aproape unul de altul.
Intrebarea mea este: Cum pot sa scap de rusinea si timiditatea asta?

P. S. Mai ales km scap maine de timiditate, fiond 1 Martie trebuie sa ii dau martisor, l-am ales special dar mie teama.ca nu-i va placea, si imi circula ganduri negative prin cap. cum sa scap de ele? Si mai ales ca ea vrea sa o imbratisez, sa ne sarutam, eu n-am mai fost cu nime i pana acum si n-am experienta. Va rog dati-mi niste sfaturi, va voi rasplati cu o mare funda.

2 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

Stai linistit omule, e de bine!
nu conteaza ca tu nu ai experienta si nici ea, e bine ca fata este deschisa la minte si dezinhibata fata de tine si e clar ca exista o atractie intre voi doi. Nu fi timid, ca timiditatea nu aduce nimic bun, trebuie sa ai ncredere in tine, otul vine de la sine, nimeni nu se naste invatat. O sa fie bine, incearca sa incepi o relatie cu ea, nu o mai evita, iti place de ea si ei de tine, o sa fie frumos.
Cat despre martisor, gestul contează cel mai mult, asa ca nu te teme, o să-i placă mult de tot, pentru că e de la tine! Sa o saruti pe obraz la inceput si daca ea o sa vrea mai mult atunci ai sa o saruti si pe buze, dar asta vezi tu maine. fara frica, fetele nu mușcă!

| япончик a răspuns:

Daca nu te linistesti si nu te faci mai pohui, totul se va duce de ripa, fii mai indiferent si mai liber, si in aplicatie tot ce ai si tot ceti vine