| laure_3087 a întrebat:

De cand a inceput vacanta o prietena ( care urma sa ma combin cu ea ) nu ma mai bagat inseama deloc, decat cand vrea ceva si incepuse sa numai stea cu mine, etc. Acum 3 zile am reinceput sa vorbesc cu ea, am intrebat-o ce a mai facut vara asta si pe unde a fost si singurul raspuns al ei este : "thinking". Pur si simplu m-am saturat sa tot zica asta. Cand am iesit afara azi am vazut-o pe ea cu prietena ei plimbanduse. Le-am intrebat ce mai fac, etc., si pana la urma au reinceput plimbarea... Eu m-am pus pe o banca si vine o fata si ma intreaba daca vreau sa ma combin cu ea. Prietena mea, nu fiind departe, a auzit si s-a reintors la mine sarutanduma si plecand. Apoi vazand fata cealalta asta a plecat si mau lasat confuz. Nu stiam cine-i fata aia si nici de ce m-a sarutat prietena mea. Si nu stiu cu cine sa fiu. Ajutor puppy dog eyes, fund!

Răspuns Câştigător
| GrosuPatrisia a răspuns:

Pai acum depinde de cine iti place mai mult, stii cum sunt fetele. Prietena ta incerca sa te trateze cu indiferenta probabil ca sa o placi mai mult.si cealalta cred ca ii placea de tine de mai mult timp si a actionat acum ca tea vazut singur.sincer e o situatie complicata dar gasesti tu rezolvare :* puuup

1 răspuns:
| Jorj a răspuns:

Filmele astea