Pai care e problema! ea ramane nesati?
atunci ajut-o si rezolva-i problema ei antai, fii cavaler.foloseste degete etc etc etc si apoi treci la penetrare cand deja ea s-a "bucurat" andeajus
si priveste parte pozitiva:decat sa te tot abtii si sa ai complexe dupa ce te-ai "eliberat" repejor treci la repriza a 2-a sa vezi ca dureaza andeajuns
PS:nu te preocupa deloc, si bea lichide multe anainte, sa ai vezica plina, o sa notezi diferenta
apoi sa-mi spui daca ai avut rezultate.succes si la treaba ca de la sine nu vine fericirea!
Atunci cand iubesti cu adevarat este ceva normal ca orgasmul sa ajunga de fiecare data si cu cat de bine te simti, cu atat mai repede!
Daca spui sa iubita ta arata bine, poate se misca si bine in pat si dragostea,,, stai linistit e ceva normal, iar daca ramai cu chef de mai mult repeti! s-ar putea ca a doua oara sa dureze mai mult!
Nu are a face prietena ta ca esexy si etc. Spune mai bine cit de foarte repede ejaculezi cum spui? Concret ce repede? Minute, secunde, ore etc. Daca termini in 2 minute atunci tu esti de vina.Asta ori ca de abia ai inceput sa faci sex ori poti avea probleme cu ejacularea daca deja faci sex de ani sau cel putin un an.In orice caz iubita ta foarte frumoasa si sexy ramine de fiecare data nesatisfacuta.Insa sta cu tine probabil din cine stie ce motiv. Daca vrei macar sa o satisfaci foloseste un spray sau o crema care intirzie ejacularea.Nu iti face nici un rau si te si ajuta ca in timp sa te obisnuiesti si sa poti face si fara.Bafta si spor la treaba. Daca nu folosesti ceva o sa ramai cu buza umflata ca iubita te va lasa cu siguranta.
E foarte normal, acum depinde cât de repede înseamnă la tine. Un act ideal durează 5-7 minute, ce e sub 5 minute e scurt ce e peste 7 minute e lung. O femeia are nevoie între 10-15 minute să ajungă la orgasm. Dar aici diferă de organism.
Probabil ca sunt emotiile de vina dar si faptul ca poate o faceti mai rar. Cu timpul se vor regla aceste probleme, in primul rand prin comunicare. O sa vezi.
TheAce...nu am emotii in preajma ei si nu o facem nici rar.(o iubesc enorm de mult) doar ca atunci cand fac dragoste cu ea simt un sentiment puternic parca imi vine sa intru cu totul in ea.
Este foarte normal, crede-ma : (prietena find frumoasa si doarte sexy cum ai speculat tu cum e ) acestea te duce la un stimulent foarte puternicul penisului tau ceea ce aduce la satisfacere mare si rapida. in plus inseamna ca e sanatos. Daca a imerge la o curva de pe strada, si nici macar no cunosti, rezisti mult mai multa vreme, dar nu se compara deloc senzatiile satisfacatoare ca si cum afci cu prietena, poate nici nu se scoala.
funda?
Te exciti mult prea repede... nu conteaza faza aia cu sexy sau frumoasa. fiecare vagin ofera o senzatie diferita... poate din cauza asta totusi dai si nr 2, 3, 4, 5 etc
E normal atunci cand partenerul iti place sa ajungi la orgasm repede. Rezistenta la pat mai creste si cu timpul, cu cat mai multe contacte sexuale, cu atat mai rezistent devii. Este normal, in principu.
TheAce...nu am emotii in preajma ei si nu o facem nici rar.(o iubesc enorm de mult) doar ca atunci cand fac dragoste cu ea simt un sentiment puternic parca imi vine sa intru cu totul in ea.