Multe dintre ele vor să fie în pas cu moda, preferă băieţii majori care îşi bat joc de ele în ultimul hal şi tot ele se plâng că nu sunt iubite.
Bună întrebare Vlad, merită recomandată.
Am observat multe: daca inepi o relatie cu vreo fata si chiar daca te comporti bine cu ea, la un moment dat, poate baiatul isi schimba parerea, poate nu i-a placut ceva dupa ce a cunoscut-o mai bine. Sa ii explici ca asta ii viata, nu poti merge inainte asa, nici nu vrea sa te asculte, daca baiatul vede ca nu este alta posibilitate ca sa ii lamureasca atunci se intoarce si pleaca, nu este asa? se intimpla nu? Sa vezi ca dupa aia apar vorbe: ca te-ai folosit, ca ti-ai batut joc de sentimentele fetei si multe altele, inca poate sa iti puie si bete in roate pe viitor. Cind se compoarta rau un baiat cu fata, se termina cu aceiasi poveste, cum nai da fetele sufera si gata.
Cum sa fie proiectate? Ce ganduri ai si tu Vlad...da, majoritatea fetelor sufera ca vagabontii le vrajesc. Sunt si fete care isi pierd mintile si ar face orice pentru voi insa bine de mine ca nu ma incadreaz pe aici.
Eu cred ca baietii cand se indragostesc cu adevarat sunt mult mai pierduti decat fetele...
Nu suntem toate asa sa stii.Dar poate nu stii ca toate regulile au exceptii. Fetele care fac asa cum zici sunt mai slabe de ingeri, sa zic asa si se pierd repede.
Pai clar ca nu sunt toate, dar oricum sunt majoritatea.
Din pacate da
belisim0 întreabă: