anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de ceva luni cunosc o fată.
Am vorbit ca simplii vreo 2-3 de luni de zile, apoi eu am început să-i spun ce simt cu adevărat pentru ea.
Și ce să vedeți, simțea același lucru.
Trecând prin multe chestii, nu am mai trait asa ceva și păream foarte surprins pentru că simțea și ea asta pentru mine.
Doar că din aceasta suprindere a mea, ea a înțeles că nu am încredere în ea și că o compar cu restul fetelor care sunt mai aiurea.
Eu nu am avut niciun gând de neîncredere față de ea, am încercat să-i explic însă ea nu mă înțelegea...
Într-un final mi-a spus ca atunci cand voi gasi o fata pentru mine " sa nu fac aceeasi greseala pe care am facut-o si cu ea " si sa-i acord incredere acelei fete.
Mai pe scurt, simțea același lucru pe care-l simt și eu pentru ea...Și cred că eu că a dispărut, datorită unei mici neînțelegeri! Vă spun sincer nici măcar nu mă gândeam la vreo neîncredere, eram doar placut surprins! Pentru că nu mi se mai intamplase asa ceva.
Și în final mi-a spus că "am ranit-o prin neincredere" fata de ea apoi mi-a spus "pa".
Acum eu ma simt super vinovat, pentru ca am ratat o sansa la care am sperat foarte mult.
Ei i-a placut de un baiat, foarte mult și a spus ca imediat ce m-a cunoscut pe mine, personalitatea mea i-a dat de inteles ca el nu merită atenția ei și atunci a inceput sa ma placa.
Dar în același timp nu înțeleg de ce a crezut toate astea, pentru că nu am vrut sa inspir neincredere.
Niște sfaturi?

5 răspunsuri:
| BadAngel3 a răspuns:

Pf, cel mai probabil fata aceea nu a stiut cum sa reactioneze atunci cand i-ai spus asta, asa ca a ales calea cea mai simpla pe care a gasit-o pe moment, spunand ca si ea te place pe tine. Dupa si-a dat seama ca mai bine ar fi sa nu se bage in asa ceva, asa ca a inventat chestia asta cu,, nu ai incredere in mine, nu te pot accepta asa,,, Daca te placea asa mult, nu se supara in felul asta, mai ales ca tu i-ai explicat ca nu asta era intentia ta, nu voiai sa sune asa.
E inregula omule, gasesti tu pe cineva care sa te merite, ai rabdare.

| ASMA14 a răspuns:

Eu cred ca ea ti-a spus ca te place si ea din politete sau asta credea. Poate a intervenit un alt baiat si nu stia cum sa scape de tine mai repede si a folosit pretextul asta deoarece nu vad situatia asa grava incat sa se supere si sa nu iti mai vorbeasca.

| hgcl a răspuns:

Vrajeala, nu stie cum sa se scoata din "rahat" acum... fata n-are chef de responsabilitati si acum incearca sa scape, si eu am patit asta...

| goodgirl99 a răspuns:

În primul rand arata-i ca iti pasă și ca vrei cu adevărat, Îți voi scrie un mesaj și dacă crezi ca e ok sa i-l trimiți, trimite-l.
"Hei! Îmi pare rău pentru tot,nu am vrut sa inspir neîncredere, pur și simplu soarta nu prea a fost de partea mea, și intr-un final când mi-a placut și mie o fata,adică tu,s-a întâmplat ca și tu sa simți același lucru, și am crezut ca și de data asta nu am noroc, însă nu a fost așa, am rămas foarte plăcut surprins când mi-ai spus ca simți la fel, însă am stricat totul.Și îmi pare rău, chiar îmi placi și nu vreau sa te pierd, îmi pare rău că m-ai înțeles așa greșit, poate m-am exprimat prea intens, poate m-am entuziasmat așa de tare încât am făcut sa para altceva, și vreau sa știi ca regret sincer și ca te vreau în viața mea, pentru ca am făcut o greșeală și vreau sa iti arat ca nu e așa, de aceea te rog sa mă ierti și sa îmi acorzi o șansă ".
Fără frica. Bafta!

| ClaryAdeleMorgensternFairchild a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa renunti la ea daca o consideri o persoana speciala. Fii insistent. Da i mesaje in fiecare zi daca trebuie, poate ii iei si un cadou dragut sa ii arati ca esti serioswinking