Pf, cel mai probabil fata aceea nu a stiut cum sa reactioneze atunci cand i-ai spus asta, asa ca a ales calea cea mai simpla pe care a gasit-o pe moment, spunand ca si ea te place pe tine. Dupa si-a dat seama ca mai bine ar fi sa nu se bage in asa ceva, asa ca a inventat chestia asta cu,, nu ai incredere in mine, nu te pot accepta asa,,, Daca te placea asa mult, nu se supara in felul asta, mai ales ca tu i-ai explicat ca nu asta era intentia ta, nu voiai sa sune asa.
E inregula omule, gasesti tu pe cineva care sa te merite, ai rabdare.
Eu cred ca ea ti-a spus ca te place si ea din politete sau asta credea. Poate a intervenit un alt baiat si nu stia cum sa scape de tine mai repede si a folosit pretextul asta deoarece nu vad situatia asa grava incat sa se supere si sa nu iti mai vorbeasca.
Vrajeala, nu stie cum sa se scoata din "rahat" acum... fata n-are chef de responsabilitati si acum incearca sa scape, si eu am patit asta...
În primul rand arata-i ca iti pasă și ca vrei cu adevărat, Îți voi scrie un mesaj și dacă crezi ca e ok sa i-l trimiți, trimite-l.
"Hei! Îmi pare rău pentru tot,nu am vrut sa inspir neîncredere, pur și simplu soarta nu prea a fost de partea mea, și intr-un final când mi-a placut și mie o fata,adică tu,s-a întâmplat ca și tu sa simți același lucru, și am crezut ca și de data asta nu am noroc, însă nu a fost așa, am rămas foarte plăcut surprins când mi-ai spus ca simți la fel, însă am stricat totul.Și îmi pare rău, chiar îmi placi și nu vreau sa te pierd, îmi pare rău că m-ai înțeles așa greșit, poate m-am exprimat prea intens, poate m-am entuziasmat așa de tare încât am făcut sa para altceva, și vreau sa știi ca regret sincer și ca te vreau în viața mea, pentru ca am făcut o greșeală și vreau sa iti arat ca nu e așa, de aceea te rog sa mă ierti și sa îmi acorzi o șansă ".
Fără frica. Bafta!
Eu cred ca nu ar trebui sa renunti la ea daca o consideri o persoana speciala. Fii insistent. Da i mesaje in fiecare zi daca trebuie, poate ii iei si un cadou dragut sa ii arati ca esti serios