| ShaPPer a întrebat:

De ceva timp am aflat ca unei fete ii placea de mine. Eu o cunosteam putin, doar buna si pa... Dar acum cand am pus un prieten de-al meu care e prieten si cu ea sa o intrebe daca ma place. Ea a zis doar ca i-a placut de mine si ca acum nu. E posibil sa se intample asa ceva? Sa se schimbe de la o parere la alta? Eu nu i-am facut nimic grosolan, abia daca vorbeam cu ea.

Răspuns Câştigător
| Myrru a răspuns:

E destul de probabil sa stii, daca tu nu ai placuto de la inceput acum s-ar putea sa fie prea tarziu pentru regrete, daca a vazut ca tie nu-ti prea pasa de ea, ei de ce sa ii pese de tine? asa ca a incercat sa te uite si a trcut mai departe, nu cred ca esti si vei fi ultimul baiat din viata ei...mai bine o intrebi tu, de ce iar spune ea prietenului tau? intreab-o tu! nu e corect fata de ea sa pui pe cineva sa o intrebe daca ii place de tine. Fa-ti curaj si spune-i mai intai ca tie iti place de ea si apoi intreab-o daca si ea are aceleasi sentimente pentru tine. Bafta...

2 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Fara mesageri.Fii hotarit si va fi de ajuns.

| Adic45 a răspuns:

Eu cred ca a raspuns asa pentru ca stia ca acel baiat care a intrebat-o era si prieten cu tine si poate ca i-a fost rusine sa-i spuna. Nu cred ca intr-o perioada atat de scurta s-a indragostit de altul.Incearca sa pui pe altcineva sa o intrebehappy...raspunzi si mie la intrebare te rog?/