| rila a întrebat:

De ceva timp am o prietena cu care ma inteleg foarte bine. Nu exagerez cand spun ca este o fata foarte frumoasa dupa care intoc capul si baieti si fete deopotriva. In timpul partidelor de sex suntem deschisi la orice, asa ca printre altele ne-am facut si niste poze artistice la organele genitale.
De curand, am observat in arhiva ei de mess( nu avem secrete si am stabilit de la inceput ca putem vorbi cu oricine), conversatii cu baieti necunoscuti din care reiese ca ea le-a trimis poze cu pasarica si cu penisul meu. Prima data m-am suparat dar nu i-am zis nimic.
Dupa un timp am facut un cont de messanger la care am pus la avatar pasarica ei. Ideea este ca ma excita foarte tare sa vorbesc de ea cu alte persoane, baieti sau fet, probabil ca si ei la fel i se intampla.
Spuneti-mi daca este o problema asta si daca credeti ca in timp va dauna relatiei.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

Ai grija cu avatarul ala, sa nu i-o traga vreun tip cu puterea mintii, sau virtual.
Orice e posibil!

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cand o sa-ti gasesti penisul pe pagina de anunturi gay, o sa realizezi marimea problemei tale.
Pana atunci, continua sa faci prostioare.

| Zenithf a răspuns:

Voi o sa aveti probleme, nu stii pana unde duce aceasta lipsa de inhibitii si va exista un moment cand unul din voi va depasi limita. Asa cum te-ai suparat prima data cand ai vazut ce face ea cu pozele, asa te vei supara si cand ea se va freca cu altul prima data. Dar poate te vei obisnui cu asta, ca asa cum te excita faptul ca altul o doreste te va excita si gandul ca altul ti-o freaca?
Imi place ca esti un tip darnic, gata sa impartasesti toate bucuriile tale cu ceilalti, poate veti gasi cupluri asemanatoare ca sa faceti si sex in grup, cine stie. thinking

| pinkystyleツ a răspuns:

Omg...rolling eyes ma sperie sincer straight face

| EyesSad17 a răspuns:

Omg ma intreb daca e adevarata povestea ta dar in fine eu zic sa iti ocup timpul cu altceva sincer esti penibil

| FuckOnCocaine a răspuns:

Poți să faci orice, bolnăviorule, numai nu pune poza cu bijuteria iubitei tale, pe TPU, fiindcă atunci, chiar o să ai probleme.

| rila explică:

Vreau sa aflu parerea celorlalti despre aceasta situatie si daca cred ca in timp ceea ce fac sau facem va dauna relatiei.
ideea e ca ea nu stie de contul meu unde am pus pasarica ei la avatar.dar a inceput sa imi placa ca cei cu care vorbesc sa imi trimita si ei poze sa facem schimb ca sa zic asa, ma excita situatia.

| rila explică:

Pai iti dai seama ca toti se gandesc la asta. ce vrei sa spui cand zici ca "eu trage cu puterea mintii"? nu ma deranjeaza ca ei se gandesc sa eu traga.

| rila explică:

@mada, nu sunt poze cu figura, doar organele genitale, nu apar si figurile.
Cred ca ii place sa fie admirata acolo jos. Cred ca nu suntem singurii.
@blabla, ce vrei sa spui cu "sa nu eu traga cu puterea mintii"? nu ma deranjeaza sa fie dorita, chiar ma excita cand ma gandesc ca altii o doresc. Dar e doar un fetish, asta nu inseamna ca asta doresc sa se intample cu adevarat. E o senzatie placuta cand fac schimb de poze cu alti baieti sau fete. ne excitam reciproc. Din pacate viata asta se invarte in mare parte in jurul sexului, trebuie sa recunoastem.

| rila explică:

@muzicadauneaza, nu ai tu cum sa intelegi, cel mai probabil esti un EMO care consuma etnobotanice. Daca tu bati campii pe aici, nu inseamna ca toti o fac. Incearca sa ai si ratiune cand scrii ceva daca gramatical nu prea reusesti sa fii coerent. Multa bafta!

| Mada_7170 a răspuns:

Nu stiu. Depinde daca ai noroc sau nu. Faza este ca daca afla ca ale voastre sunt pozele s-ar putea sa dati de probleme. Am mai vazut poze cu fete dezbracate la hi5 care au fost exmatricuate sau filme porono cu anumite fete si au fost exmatriclate din liceu. Si faza este si la angajare poate o sa fie o problema. Nu sti pe mainile cui ajung pozele. Cred ca dauneaza relatiei pentru ca prietena ta cred ca e cu gandul dupa altii.

Răspuns utilizator avertizat
| Ćřęøےίиąą a răspuns:

Doamne:O

| AnonimInEfect a răspuns:

Mai...atata timp cat pe ea o excita faptul asta la fel de mult ca si pe tine, nu are de ce sa dauneze relatiei.Dar daca ea face lucrul asta din alte motive atunci e motiv de ingrijorare.Numai bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''conversatii cu baieti necunoscuti din care reiese ca ea le-a trimis poze cu PASARICA SI PENISUL MEU.''

Fuckin' epic...rolling on the floor