Buna!
in primul rand ai gresit ffff mult cand ai facut sex cu el desi nu iti doreai...nu te mai gandi la el sa nu se supere, impunete chiar daca il iubesti, nu trebuie sa isi "bata joc de tine".cat despre intrebarea ta da te foloseste si ar fi bine sa gasesti un baiat care sa te iubesca si sa il iubesti si tu nu doar tu pe el
Intre voi doi nu este iubire, ceea ce faceti voi nu este in nici un caz iubire.El te foloseste ca pe o sclava iar tie ti-a fost scarba sa faci sex cu el.Eu zic ca pentru propriul tau bine ar fi sa va despartiti pentru ca asa nu poate continua relatia voastra.Cand tu spui 'il iubesc', acest 'il iubesc' este compatibil cu 'il urasc', scuze pentru ce am zis.Deci da, mai bine ar fi sa va despartiti.
Mersi mult, ai dreptate si chiar daca nu voiam sa recunosc in sufletul meu si eu stiam asta.
Da, este raspunsul fiecarui om u capul pe umeri.Te foloseste ca pe o sclava cu care are fantezii erotice! iti las un id la mesaje si daca vrei iti pot spune mai multe acolo, deoarece nu vreau sa supar pe nimeni.
Da, ar trebui.
In primul rand, nici tu nu-l iubesti din moment ce ti-a fost scarba si nici el nu te iubeste din moment ce iti cere asta.
Deci, mai bine fara.
O zi buna, http://educatiasexuala.ucoz.ro
știai că reclama se plătește?
Stiai ca stiam?
) Ce tie nu iti place altuia nu ii face, iar in cazul tau ce mie nu imi place, altuia nu ii fac chiar daca isi doreste.Greseala a fost a ta, dar nu e prea tarziu, refa-ti viata si gaseste-ti un baiat care intr-adevar merita si nu te trateaza fabrica lui de placerii!
Mama mama cum sa faci un blwjob asta este ceva iesit din comun sigur te foloseshte ca pe o prostituata,eu sa am asa prietena as ucide-o dar mite sa ma sarut apoi cu dinsa, ai luat pl in gura si apoi mergi acasa si maninci cu toata familia la un loc sa iti fie rusine bro!
Apropo daca o sa te desparti de el el sigur nu va fi de acord si o sa te faca de rusine la toti, si nu ve-i mai avea nici un viitoru cu vreun baiat, succese.
la mine prietena sa imi spuna macar sa vreie ea tarea sa imi faca blowjob, nu accepta nici in ruptul capului, sau ii dau pl si o las!
beausingurlamasamea întreabă: