| Hallowrobert a întrebat:

De ceva timp ma confrunt cu o situatie destul de complicata.
Intai de toate, vreau sa mentionez ca sunt gay.

Acum 2 ani aproximativ am cunoscut un tip de pe o aplicatie de homosexuali. El are in prezent 25 de ani, iar eu 19.

De obicei, persoanele de pe aplicatii de genu sunt cele care cauta placeri "carnale" ca sa zic asa, iar eu, personal, nu ma enumar in aceasta categorie.

Scopul meu era sa am o relatie cu un tip asa cum o fata are, de obicei, o relatie cu un baiat.

Asadar, revenind la tipul de care ziceam..ne-am vazut, am iesit de cateva ori si ulterior ne-am cuplat. Personal sa va spun, din punct de vedere fizic nu eram foarte atras, dar ma facea sa rad, avea foarte mult umor si puteam aborda orice subiect de discutie cu el.

A trecut aproximativ un an si el deja isi terminasera si masterul. De atunci, pur si simplu s-a rupt ceva. A devenit destul de rece. Ne-am despartit fara sa stiu motivul de atunci.
Dupa un an de relatie, cred ca e deductibil ca am suferit dupa el, dar cam peste aproximativ o luna mi-a trecut, adica deja incepea procesul de instrainare.

El isi dorea sa pastram in continuare prietenia, dar eu nu ma puteam impaca cu ideea de a fi prieteni pentru ca de fiecare data cand il vedeam, imi aminteam de vremuri. Ma rog. Am calcat stramb si am acceptat sa ne mai vedem.

Intr-o seara, am iesit si se tot dadea la mine, iar eu desigur ca ii intram in joc si drept urmare am inceput sa ne sarutam si papaim intr-un parc, seara.

Dupa acea seara, am inceput sa vorbim prin mesaje ca sa ma limpezeasca legat de ceea ce facuseram. Si la urma si-a deschis sufletul, mi-a spus ca sunt cel mai tare baiat pe care l-a cunoscut, doar ca el are prietena si ca decizia va fi aceea de a continua sa ramana cu ea impreuna.

Intrebarea pe care o adresez este. merita sa mai vorbim? Sa il mai bag in seama? Foarte des imi da mesaje si recunosc, imi place, ma face sa rad, dar ma si intristeaza in acelasi timp. De fiecare data cand ne vedem, spune chestii frumoase despre mine, e amabil, uneori chiar ma pupa. Doar ca eu imi doresc sa dispar din peisajul lui, chiar daca inima nu vrea. Nu stiu ce sa fac si sincer, am incercat sa mai vorbesc cu tipi de genul, dar parca nimeni nu isi dorea o relatie sau o experienta de genul.

2 răspunsuri:
| idkkkkkk a răspuns:

Eu zic sa l lasi in pace, daca si-a gasit prietena inseamna ca pur si simplu vrea ca voi sa fiti pur si simplu prieteni. Sper sa ti mai gasesti pe cineva daca cumva el nu se intoarce la tine!

| mihai69 a răspuns:

Orice ai face, tot o să suferi. E alegerea ta cât de mult ești dispus să înduri această senzație dulce-amară.