anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de ceva timp sunt indragostit |||. Ea e la fel din cite am sesizat (ma privea des, ea mi-a scris prima pe facebook, ii faceam multe glume, ridea abundent si tot asa mai departe mai multe chestii) dar cred ca nu poate fi cu mine pentru ca prietena ei e indragostita de mine ):, (sunt frumos de aceea si aia s-a indragostit la naiba) deci ma confrunt cu un triunghi amoros (astfel numesc eu aceasta situatie laughing ). Vreau sa o uit dar nu prea imi reuseste, am incercat sa fac o lista cu defecte,, la dracq parca e Perfecta laughing, am incercat sai privesc mult timp pozele mai putin reusite pff nici un rezultat oricum imi place. Ce ma sfatuiti sa fac pentru ca sa o uit? ( Nu e vorba doar de aspectul fizic al ei,,, ea imi place in totalitate) nu pot sa o uit,, innebunesc FFUNDA! : |

Răspuns Câştigător
| byzu a răspuns:

Frate sunt si eu fata...pt toata lumea e greu sa supravietuiasca in astfel de situatiihappy Eu zic sa nu o dai uitarii (ma rog e doar un sfat) dar dc iti plc de ea asa mult mai incearca...si pana la urma urmei sunt doua fete daca intervine un baiat dragut. eiii vezi si tulaughing)

6 răspunsuri:
| ιυвιтα a răspuns:

Pai ocupa-ti timpul cu alte fete daca esti frumoss inseamna ca ai destule admiratoare, profita!

| SakonSIUkon a răspuns:

Renunta la ea rolling on the floor))

| adriang95 a răspuns:

Threesome!

| flaviusss a răspuns:

Incearca un Menaj à trois laughing

| Adeeliiina a răspuns:

Am fost in locul taustraight face Numai ca sunte fatastraight face Nici eu nu puteam sa.l uit, asa ca m.am indreptat spre altcineva! Gasesteti pe altcineva!

| loliu a răspuns:

Hmmm...pai merita sa sa lasi prietena iei daca iti place de aceasta fatalaughingdeci incearca