anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp vb cu o colega de care îmi place, dar de seara trecuta pana azi nu mi-a răspuns la nici-un mesaj si ma simt de parca cineva mi-ar fi luat tot ce aveam mai bun. Pur și simplu nu am chef de nimic. Eu vreau sa stiu de ce nu îmi mai răspunde la mesaje. M-am uitat daca cumva am scris vreo tampenie, dar nu am scris. Plus ca ii trimiteam mesaje doar când era online. sad Ms anticipat si sărbători fericite!

3 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ba frate deci cand va vad imi vine sa va arunc pe toti in grota, tu te lasi doborat de o pasarica frate? uite asa ajungeti bataia lor de joc si catelusi lor, unde va este barbatia fratilor? voi trebuie sa puneti fetele la respect! continua cu atitudinea asta si fata aia nu va da un scuipat pe tine. arata-i indiferenta, fi tupeist, tachineaza (prinde-o de buca, atingei sanii, asta le place fetelor, atitudinea asta oricat ar nega sin s-ar enerva in public ca sa se dea sfinte). inceteaza cu atituinea asta puneti pantalonii si iesi la agatat

| Ruxii1234 a răspuns:

Poate are treaba, sau nu are chef de vorba. Daca si ea te place, o sa iti raspunda.
P.S. nu fii insistent!

| iNoel a răspuns:

Probabil că fata nu mai are chef să vorbeasca cu tine