| AndressBom a întrebat:

Salut TPU, de ceva timp vorbesc cu o fata si ne placem reciproc. O cunosc de 2 ani aproape si peste toate problemele pe care le-am avut a fost acolo pentru mine. Mi-a dovedit ca imi este alaturi si ca ea chiar vrea sa fim impreuna insa un baiat isi batuse joc de ea inainte si ea de atunci nu il poate uita... ieri am avut o cearta cu ea din cauza faptului ca a spus "in cel mai rau caz sa il plac din nou" deci se gandeste din pacate sa il placa dupa 2 ani in care i-am aratat cat de mult tin la ea si e posibil sa ma lase. Nu prea stiu ce sa fac pentru ca nu o pot pune sa decida intre mine si intre el acum, pentru ca si ea se simte foarte prost si cel putin acum nu are mintea libera.Ce pot sa fac sa il uite? Nici ea nu stie de ce se tot gandeste la el si cand vreau sa o ajut spune "lasa asa va fi bine" nu stiu ce sa mai cred...

2 răspunsuri:
| LaraClarice a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa lasi lucrurile sa curga de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut

E destul de evident pentru mine ca băiatul respectiv semnifică ceva emoțional pentru ea și este încă blocată acolo in mintea ei

Cel mai bun lucru pe care-l poți face este sa o susții și să fii ok cu oricare alegere a ei

Nu putem schimba oamenii in functie de cum vrem noi să arate

Și cu siguranță sunt și alte fete cu care ai putea crea ceea ce iti doresti atât de mult

Doar fii mai sociabil și încearcă prin cat mai multe mijloace să cunoști fete noi

Mult succes!