| AlExAlExAnDrU a întrebat:

Salut TPU. De ceva vreme ma tot macina faptul ca nu pot avea si eu relatii ca tot omul. Mereu sunt înșelat, mințit și îmi e din ce in ce mai greu sa vreau sa caut o relație. Am ajuns sa ma urăsc pe mine pentru toate eșecurile cu femeile. In momentul asta chiar nu știu ce sa mai fac, pur și simplu as vrea sa rămân singur pentru totdeauna. Dacă aveți cumva niște sfaturi care sa ma facă sa trec peste.

Răspuns Apreciat de Editori
| Peachdelight a răspuns:

Atunci ramai singur pana ce o sa te simți pregătit sa ai o relație din nou. Relațiile nu trebuie sa fie ceva de umplutura și la modul "nu vreau sa mor singur"
După fiecare eșec sufletul și mintea noastră au nevoie de un timp mai lung sau mai scurt în care sa se reîncarce, sa revină la ceea ce au fost odinioară. Nu trebuie sa avem relatii ca să fim fericiți. Fericirea trebuie sa o găsim noi, cu persoana noastră. Ai avut ghinion sa dai peste femei mai puțin serioase. Asta nu înseamnă neapărat ca ai tu o problema.
Lasa-ti timp pentru tine. Regaseste-te, învață să te iubești si sa te apreciezi iar mai apoi vei vedea ca totul se așaza de la sine. Pentru fiecare exista acel cineva, trebuie sa avem răbdare. Capul sus!

3 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Roaga- te lui Dumnezeu pentru o sotie.Sunt si site - uri matrimoniale crestine unde cei necasatoriti scriu pentru a cauta un partener de casatorie.Noi avem niste prieteni care asa s- au gasit si acum au 2 baieti si o familie fericita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine are nevoie de relatii in zilele astea baiete?
Mergi afara si fa banu si lasa femeile ca ala conteaza.

| Dintrebare a răspuns:

Buna. Problema in esenta e ca nu stii sa alegi o partenera potrivita pentru tine. Asta e doar un rezultat al problemelor pe care tu le ai deja. Cred ca ar fi o idee buna sa incepi sa te informezi un pic despre problemele tale emotionale. Sa cauti sa intelegi de ce esti naiv de exemplu. De ce nu reusesti sa alegi o femeie compatibila cu tine si mai apoi sa gestionezi relatiile cu femeile. De ce devii asa dezamagit cand relatiile esueaza. Deci parerea mea ar fi sa incerci sa citesti, sa te informezi. Cauta pur si simplu pe google cate o problema, punctual.