| AnOnyMus25 a întrebat:

Salut TPU,de ceva vreme sant cu o fata,ne iubim si vrem sa trecem la urmatorul pas acela de a face dragoste,chestia e ca nu avem unde sa o "facem" poate ati patit si voi vreodata faza asta, pur si simplu la ea nu se poate la mine nu si m am gandit sa i spun sa mergem la un hotel pentru o zii asa ca intrebarea mea este: ar parea josnic sa facem asta? Si ceea ce ma intereseaza si daca stiti si voi si ati mai facut treaba asta ce hoteluri mi ati recomana in Bucuresti nu foarte scumpe unde sa imi petrec o seara cu ea? Cand ajung la receptie cu ea-eventual singur cum sa i zic celui din fata mea fara a rade de mine :"hei salut vrem si noi 1 camera pentru o zii?" sau cum se procedeaza? Astept raspunsuri de la cei care au mai facut asta si unde si ce tarif au platit pentru aceea camera,caut ceva foarte ieftin, niste recomandari? Mentionez ca ma pot vedea cu ea intr-un interval de zii sa zicem intr ora 12 ziua si 8 seara asa ca astept niste sfaturi cum sa fac unde cum sa intreb...SPer ca ati inteles offul meu si poate ati traiet niste experiente asemanatoare astept raspunsurile voastra. FUnda :X

Răspuns Câştigător
| e1xtz a răspuns:

laughingmai, rai mai sunteti cu copiiihappyparca voi nu ati fost asa odata.ok, asculta, ca iti dau mura in gurahappy. Intri pe tocmai.ro, la turism-cazare, la filtru scrii ''garsoniera''..si la 100 de lei vei gasi ce te intereseaza, iti alegi o zona potrivita pentru tine, te intelegi cu omul pentru ziua in care va hotarati sa faceti prostioarelaughing. zici si tu ca iti vine cineva din alt oras pentru o zi, desi pe ala nu il intereseaza..mai pui si tu 50 de lei pentru un ''cico'' cat stai cu fata acolo, si cu 150 de lei ai rezolvat tot frumos, desi cel mai ok pe viitor e sa iti gasesti un amic, sau ore cand nu sunt parintii vostri acasa, deoarece asta nu este o solutie pentru fiecare zi

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cel mai natural sex e in natura desi suna ciudat dar asa e, ducetiva in padure aveti in buc nu in parc in padure la margine unde nu-i nimeni si o faceti si o patura desigur si protejat in fine la hotel e scump, dar in padure e gratis nu glumesc in usa e ceva normal asta pe bune

| piticelm a răspuns (pentru RAY):

In padurea cu alune aveau casa doi pitici laughing hai da-o naibii, chiar in padure?, zi-le sa isi faca o casuta in copac.

| RAY a răspuns (pentru piticelm):

Milioane de ani am facut-o in padure si stiintific sexul cel mai sanatos e in natura mai ales oxigenul care face sa ai mai multa forta si da creierului mai multa placere, afara e oxigenul mai curat mai bun

| piticelm a răspuns (pentru RAY):

Daca stau si iti caut comentariile si intrebarile, as spune ca nu ai facut-o tu milioane de ani in padure.Pana la urma poti sa o faci si in sifonier este problema ta, dar este prima data la aia si in padure, poate vine ursul, stii ca era un banc laughing

| RAY a răspuns (pentru piticelm):

La mine in tm avem asa o padure mare si frumoasa,curata,de aia i-am spus, langa padure nu-i nimic bocuri, case nimic pur si simplu padurea sansa ca cineva sa te vada e aproape zero padurari nu avem, poate copii cand merg la scoala dimineata dar nu o faci dimineata si seara sau dupa masa o patura e frumos si romantic asa o fac toate animalele in natura, stiai ca si perna afecteaza coloana si in mod normal trebuie sa dormim fara ea, anatomic suntem ca acuma o suta de mii de ani razi de mine dar 1 din 3 britanici sufera de alergi, peste jumata din americani sunt obezi, anatomic piciorul nostru uraste pantoful, nu suntem adaptati pentru ca nu cere natura asa ceva, de ce aem maini ca cimpanzei sa sarim in copac nu sa stam la pc

| neutrino a răspuns:

Nu stiu cati ani aveti, dar se pare ca nu multi, atata timp cat nu ai proprietatea cuvintelor folosite. Voi doriti sa faceti sex, nu dragoste, dar se pare ca nu sunteti inca in stare sa va descurcati. Fiecare cartier are 2-3 hoteluri ieftine, du-te acolo si intrebi direct cat te costa o astfel de camera. O alta varianta este sa apelezi la un prieten.

| Alcyon a răspuns:

Hotelurile sunt scumpe ca naiba in Bucuresti. Cu banii aia te duci la munte. Mai bine mai amanati povestea cu sexul. Ca pe urma, daca-ti incepi viata sexuala, simti nevoia sa o faci cel putin o data pe saptamana. Si daca n-ai unde, e foarte frustrant. Iar la hotel n-ai cum sa te duci toata ziua, ca te usuca de bani. Si pentru o persoana cu serviciu e scump.

| AnOnyMus25 explică (pentru Alcyon):

Tu cu 100 de lei te duci la munte?sad

| Cristiann25 a răspuns:

Aoleu da analfabet mai esti copile! Tu vrei sa faci sex dar nici sa te exprimi corect in limba romana nu reusesti.Genul de copil facut din laba trista.

| piticelm a răspuns:

Apeleaza la un prieten, nu ai? Iar la hotel doar nu trebuie sa dai si vreo 5000 de detalii si ce faceti in camera. Spui pe ce perioada, numar de persoane, de care camera vrei, te intreaba tantisor de la receptie big grin

| Constantin112 a răspuns:

Hai frate nu pleaca deloc de acasa unu din parinti vostrii? parinti ei? sau ai taii? nu pleaca nici unu de acasa deloc? laughing
Ma ia da tu add la ionut_1744 sa discutam asa..de la barbat la barbat sa zic asa.
Da add ionut_1744.