| sunshine_9650 a întrebat:

De curand am facut dragoste pentru prima data cu un baiat...cand a incercat sa ma penetreze m-a durut foarte rau si l-am rugat sa se opreasca, am luat o pauza si am incercat mai tarziu, dar la fel a durut rau si m-a usturat in ultimul hal! Chiar daca el a incercat sa fie cat mai bland, mai tandru nu mi-a placut deloc. A fost oribil sa fac sex! De-abia asteptam sa se termine odata ca sa ma inchid in baie! Cred ca nu o sa mai fac sex niciodata! Si nu cred ca e vina partenerului meu, el a fost foarte rabdator si dragut cu mine dar mie nu-mi place, nu suport senzatia aia! Mentionez ca tin la baiatul cu care am facut si el are ceva experienta dar totusi de ce nu mi-a placut? Vi s-a intamplat si voua sa nu va simtiti bine prima data si sa nu va doriti sa mai incercati vreodata, ca eu nu mai vreau in viata mea sa mai fac asa ceva, mai bine ma tai cu lama decat sa fac sex!

8 răspunsuri:
| creatza_8637 a răspuns:

Trebuie sa ai rabdare! Nu e placut prima data, dar cu timpul o sa vezi ca o sa ti placa! Bucura te ca partenerul tau are rabdare cu tine si profita de asta. Discutati, spune i tot ce te framanta, ce vrei sa stii, si mai incercati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. nu stiu ce sa spun.
nu am incercat. nu prea pot sa-ti fiu de ajutor. dar din experientza tuturor prietenelor mele care miau povestit. prima data este dureros. apoi ai o senzatzie placuta. nu stiu ce sa spun. poate cu mai multe incercari o sa treaca durerea. nu ii ceva ce ii permanent. si la inceput doare. mai ales fiind virgina.

sper ca te-am ajutat cu ceava. ai grija d tine :*

| AnonimA a răspuns:

happynu stiu ca eu sunt virgina dar dinauzite stiu ca este km nasol prima oara t doare fte tarelaughingdar nusitu ma pui p ganduri :-s

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Depinde de fiecare fata, in ceea ce priveste durerea.depinde ce fel de himen aihappy.

| littlemisssunshine_4297 a răspuns:

laughing
exact asa eram si eu.
dupa prima data am zis ca nu mai fac in viata mea sex ca e dureros ca nu stiu de ce lumea zice ca e placut si asa mai departe.
dar deja de a2a oara s'au schimbat treburile.am simtit si placere nu numai durere. deci trebuie sa te gandesti ca o sa fie mai bine. o sa vezihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu mi-a placut prima data. :-s adica ma rog, nu pot spune ca nu mi-a placut dar nu m`am simtit DELOC in largul meu, confortabil.Insa dupa aceea.cu timpul, durerea va disparea.tongue

| valy a răspuns:

Prima oara este foarte dureros.incearca sa folosesti lubrifiant.si sa va incalziti inainte. un preludiu ceva.

Răspuns utilizator avertizat