| Gigoiu123 a întrebat:

De curand am inceput sa vorbesc cu o fata. Vorbim in fiecare zi si aproape toata ziua, insa cand iesim in parc nu mai vorbim, schimbam doar doua vorbe, ba mai mult ea se duce si la altii si eu am inceput sa dezvolt sentimente pentru ea. Mereu cand suntem acasa ea imi da mesaje, ea ma cauta, nu se culca pana nu ma saluta etc. Ce inseamna asta? Ma foloseste pentru a nu se plictisi pe zi sau?

Astept cateva raspunsuri din partea fetelor, ele sigur stiu mai bine. Dau funda! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| FoundYouLover a răspuns:

Buna! Eu zic ca tu ești acum in una din următoarele două situații: ori se folosește de tine ca să pună mâna pe altul (încearcă să-l facă gelos cu tine), ori se folosește de alții pentru a pune mâna pe tine, te face gelos ca să-ți para ea mai interesantă.Ca să-ți dai seama mai bine în ce situație ești, cred c-ar trebui să te porți o vreme la fel ca ea. Dupa reacția ei o să-ți dai seama dacă te vrea cu adevărat pe tine, sau dacă îl vrea pe altul.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Esti in zona prietenei, tu pentru ea esti prietena ei masculina si atat, zona aia e asa de populara ca a intrat in dex limbi engleze si a limbi romane, fetele ne vad ca niste iubiti ori ca prietene masculine, noi mereu le vedem ca niste obiecte sexuale le-am pe toate ca sa ma intelegi numi zi ca nu-i asa

| Violleta2022 a răspuns:

Te sfatuiesc sa vorbesti cu ea subiectul asta, noi ne putem da cu parerea aici, dar toate sunt speculatii, adevarul ti-l va spune tot ea!
Cere-i sa fie prietena ta, daca simti ceva pentru ea, in felul asta, ii spui clar ca vrei mai mult decat simple mesaje pe telefon.

| Oana92 a răspuns:

Te-ai gandit la varianta ca poate e prea timida sa vorbeasca cu tine? Sau ca poate astepta sa faci si tu un pas spre ea?
Spui ca ea te cauta mereu... daca o lasi doar pe ea sa faca asta si tu nu actionezi in niciun fel, de unde sa stie ea daca tu o placi sau nu? Iti place fata? Pai scoate-o in oras! Sau uita-te la ea in timp ce gaseste pe altulwinking

| UnBroken2016 a răspuns:

Da, se plictiseste noaptea singura si si-a gasit prostul care sa ii tina mintea ocupata. Inteligenta fata.