Buna! Eu zic ca tu ești acum in una din următoarele două situații: ori se folosește de tine ca să pună mâna pe altul (încearcă să-l facă gelos cu tine), ori se folosește de alții pentru a pune mâna pe tine, te face gelos ca să-ți para ea mai interesantă.Ca să-ți dai seama mai bine în ce situație ești, cred c-ar trebui să te porți o vreme la fel ca ea. Dupa reacția ei o să-ți dai seama dacă te vrea cu adevărat pe tine, sau dacă îl vrea pe altul.
Esti in zona prietenei, tu pentru ea esti prietena ei masculina si atat, zona aia e asa de populara ca a intrat in dex limbi engleze si a limbi romane, fetele ne vad ca niste iubiti ori ca prietene masculine, noi mereu le vedem ca niste obiecte sexuale le-am pe toate ca sa ma intelegi numi zi ca nu-i asa
Te sfatuiesc sa vorbesti cu ea subiectul asta, noi ne putem da cu parerea aici, dar toate sunt speculatii, adevarul ti-l va spune tot ea!
Cere-i sa fie prietena ta, daca simti ceva pentru ea, in felul asta, ii spui clar ca vrei mai mult decat simple mesaje pe telefon.
Te-ai gandit la varianta ca poate e prea timida sa vorbeasca cu tine? Sau ca poate astepta sa faci si tu un pas spre ea?
Spui ca ea te cauta mereu... daca o lasi doar pe ea sa faca asta si tu nu actionezi in niciun fel, de unde sa stie ea daca tu o placi sau nu? Iti place fata? Pai scoate-o in oras! Sau uita-te la ea in timp ce gaseste pe altul
Da, se plictiseste noaptea singura si si-a gasit prostul care sa ii tina mintea ocupata. Inteligenta fata.