Daca nu te baga in seama si nu are chef sa vorbeasca cu tine, e clar ca nu te place.
Daca nu te baga in seama inseamna ca nu e interesata de tine, deci, cel mai probabil nu te place.
Mai mult ca sigur ea iti raspunde doar din politete dand dovada de buna crestere si poate exact din acest motiv continua sa discute cu tine.Pentru a te convinge ai putea sa-i propui sa iesiti in doi la o plimbare.In functie de reactia ei si raspunsul primit iti vei da singur seama daca merita sa mai continui sa discuti cu ea.
Ea nu e in tara..Vine in vara acasa.
Pai nu ai specifice asta in intrebarea ta deci nu aveam de unde sa-mi dau seama de situatia aceasta.In acest caz poti doar spera sa va intalniti la vara.Pana atunci pastreaza legatura cu ea.Bafta
Buna, din moment ce ea nu iti da nici un semn reiese ca nu te place sau nu e interesata sa vorbeasca cu tine. Parerea mea ca nu are rost sa te mai obosesti facandu-ti iluzii desarte.
Ma refer ca ea nu se intereseaza de viata mea, doar eu o intreb ce faci si altele. Am scris asta destul de clar.
Am înţeles asta, nu înţeleg cum numeşti tu asta comunicare.
Nici daca iti raspundea nu insemna ca te place. Cand o sa te placa o sa simti si tu
Poate ca e prea timida si fricoasa ca sa iti raspunda chiar daca nu sunteti fata in fata dar daca o cunosti si in ralitate nu doar pe net atunci du-te la ea si spune-i ce simiti de acolo ea va face alegerea daca te va iubi sau nu dar inainte de asta incearca sa o rasfei putin.Nu pot sa iti spun asta din propria experienta dar cred ca o sa se indragosteascasi ea de tine Bafta!
Pai din ce spui tu eu cred ca vrea sa te evite daca doar sa iti raspunda la salut/intrebare sau nici nu iti raspunde