| CesăfacAnonim a întrebat:

Salut TPU, de două zile vorbesc cu o fată și vreau mâine în a treia zi să o invit la întâlnire, așa că la întâlnire m-am gândit să îi duc un trandafir alb și legat de codița lui o foaie împăturită trasă la imprimantă cu o poezie ( am scris 3 mai greu să aleg), ce pare aveți de aceasta idee?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Trandafirul este ok, dar peozia nu mai merge in zilele noastre.

| Th3real1 a răspuns:

In primul rând câți ani ai ca sa mi dau seama dacă e ok sa faci astalaughing)

| JohnnyPacate a răspuns:

Deci salut fratioru, in primul rand in zilele astea nu mai merge cu ce vrei tu, 1 la mana ca e prea devreme, gen mai asteapta si tu sa treaca cateva saptamani si abia atunci poti sa vezi cum decurg lucrurile. daca sunt in favoarea ta. nu o alerga ca nu o prinzi, cel mai bine este sa fii indiferent ca sa te alerge ea pe tine, pace si spor la treaba

| Lrs2015 a răspuns:

Vezi ca daca e vreo tipa clasica din 2023 iti da jet ca esti prea profund si romantic. Ideile nu sunt rele doar ca eu nu le as face chiar din prima intalnire. Gen poezia e dovada unor sentimente, dar astea se fac in timp, cum de tu le ai facut deja fara primele intalniri?

| Emilian65 a răspuns:

Foarte buna. Vei avea mare succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți recomand să-i duci doar trandafirul, deoarece cum au spus și ceilalți useri, o poezie romantica e prea timpurie, dat fiind că tu o cunoști de doar două zile.

| Miruna333 a răspuns:

Trandafirul da, pentru poezie este mult prea devreme. Pe cat de dragut este gestul in mod normal, nu este potrivit in acest context

| Sistemulxxl a răspuns:

Depinde ce fel de fata este. Poti intalni unele care vor o vodca sau un colier de perle, etc.
Aia cu trandafirul e poezie.

| sammie a răspuns:

O idee foarte mișto! Dar nu cred că e ok tocmai acum. Vorbiți de puțin timp.