Esti timid si neexperimentat,dar esti pe drumul cel bun,tot e bine ca iti vin totusi minunatiile alea de intrebari si raspunsuri!
Asa ca,citeste mai mult,instruieste-te si invata sa-ti dai drumul la limba,intai in casa cu familia,in cercul tau de prieteni si,apoi,vei vedea ca o poti face si cu fata care iti place.
E un mic inconvenient pe care il poti depasi,de fapt, sigur il vei depasi, cu timpul!
Instruieste-te, fii sigur pe tine si pe ceea ce spui, n-o sa-ti reziste nimeni!
Asa se intampla atunci cand nu ai experienta, esti depasit de eveniment. Nu poti evita aceasta faza prin care toti am trecut.
Lasa fratioare, toti trecem prin asta, stai linistit. Lasa ca incetul cu incetul iti vei da drumul. Chestia asta sa stii ca nu afecteaza pe nimeni cu nimic. Ai grija de tine!
Pai ar fi o idee! incearca sa asculti muzica in timp ce vorbesti cu ea, asta te va relaxa.Si chiar daca pe moment te emotionezi, poti face o listuta cu multe lucruri pe care le aveti in comun ca sa nu mai uiti ce ai de zis!
Pai nu e mare chestie...lasa totul sa curga de la sine, lasa grijile si emotiile si vei vedea incetul cu incetul ca din ce in ce va fi ceva normal sa conversezi cu o fata.
Sper ca te-am ajutat si daca vrei sa mai vorbim baga id-ul meu : iustina_tina98
Să mai crești să mai citești niște cărți de dragoste să ai de unde să te inspiri, timiditatea nu e un obstacol...
Folosestele a-2 zi fi tu insuti vorbeste cu ea dechis ca si cu prieteni
Poi aduti aminte ideile alea din cap inainte de a vorbii cu ea, si cand te intalnesti, spune-ile