Mai bine este sa o cunosti in viata reala si daca iti place de ea, sa ii ceri contul pe vreo retea de socializare sau sa vorbiti pe o apicatie prin care puteti realiza comunicarea in caz ca nu are cont. Te sfatuiesc asa, pentru ca exista posibilitatea ca vorbind cu o persoana pe domeniul online sa dai peste vreun cont fake si sa ramai dezamagit, mai ales fiind nou in asa ceva. Dar, daca incerci sa iti faci vreo iubita in virtual, chiar daca are poze atasate la contul sau, baga un apel video ca sa fii sigur ca este ea. Cum sa te comporti cu ea ca sa te iubeasca pentru cine esti? Exact cum ai scris tu, dar nu ti-ai dat seama, sa te comporti la fel cum esti. Daca vei incerca sa fi fals intr-o relatie serioasa si sa adopti o anumita masca doar pentru a obtine fericirea, in cele din urma va incepe sa te chinuie asa ceva, o sa te stranga masca rau de tot. Mie nu mi s-a intamplat ceea ce am vorbit in propozitia trecuta, dar cunosc cazuri. Nu este greu chiar deloc sa iti formezi o asemenea relatie, doar persistenta este cheia succesului, iar fata aceea trebuie sa te iubeasca pentru ceea ce esti cu adevarat, nu uita!
Ți-am comunicat, pentru că ceea ce mi-ai descris tu s-ar încadra și acolo. Dacă ai avea așa ceva și dacă ai urma un tratament, cred că ai putea rezolva problema cu vocea mai mult ca sigur !
Nu stiu ce sa zic. Eu unul tind sa cred ca vocea e genetica.
Si genetica, ai dreptate, dar daca intervine o problema hormonala, genele pot sa nu isi mai puna amprenta corect.
Daca tu nu crezi, este foarte bine, in special sa nu ai. Ca sa fi 100% sigur de asta, poti sa faci niste analize specifice medicale, dar, doar daca vrei, bineinteles.
Bine i-am comunicat prim email, acum 2 zile si mi-a zis cv de genul o sa iti scriu cat de mult pot acum, cred ca inca scrie dupa ce a aflat ce inaltime am )
Nici acum nu imi revin, sincer, am comunicat cu ea si prin video, eram atat de convins ca in sfarsit mi-am gasit si eu pe cineva, iar dupa faza cu inaltimea am realizat de fapt UNDE MA AFLU in raport cu femeile ( mai ales ca tipa e cu mult peste nivelul meu ) e senzational nu stiu ce sa mai fac
Te inteleg mai bine decat ai crede, ca si eu sunt in aceeasi situatie nasoala cu femeile.
Mancatiash nu stiu cum am sa traiesc asa, in bautura si jocuri de noroc toata viata umilitor
E foarte greu de suportat singuratatea. Inca ceva, hai sa ne mutam in privat ca deja facem spam aici.
Eu tind sa cred avand in vedere unele citite pe acolo legat de zodia mea si pe care le simt
Vrei sa stii totusi ce e mai dureros, nu mi-e mie de spam ca fac la postarea astuia ( oricum trebuie sa deschida ochii ) m-am deschis cu problema asta la parintii, care cu mentalitatea lor de comunistii mi-au zis ca atentie nu trebuie sa iau lucrul asta personal si ca trebuie sa vina de la sine si ce sa vezi de o saptamana si ceva nu mi-au mai batut niciun apropo legat de asta! stii ce inseamna CA S-AU RESEMNAT SI EI cu gandul doare foarte tare prietene iti sfasie inima
Cand eram in liceu i-am zis lui taica meu de problema pe care o am cu sexul opus. Si mi-a zis ca asta o sa se rezolve, ca nu exista sa ramai fara, etc. Sfaturi care pe mine personal nu m-au ajutat deloc. Ai mei inca nu s-au resemnat, dar imi place ca nu ma mai bat la cap cu vesnica replica cu gagicile cum stai. Singuratatea se simte cel mai tare de la 30 in sus. Stiu ca e dureros. Recunosc ca in liceu si facultate mi-am cam irosit sansele.
Încearcă sa fii mai sociabil, sa ieși în oraș sa cunoști persoane noi... Dacă ieși în lume ai șanse sa întâlnești mai multe fete. Și online merge dar nu e pentru toată lumea. Întâi trebuie sa o cunoști și apoi o faci sa te iubească, dar asta vine de la sine nu exista o rețetă, dacă va potriviți și va înțelegeți o sa funcționeze