| skyrim2 a întrebat:

Salut TPU, de o luna am cunoscut o fata, tipa era super ok din toate punctele de vedere doar ca am rămas blocat când a arătat ce poate sa facă în pat, sex oral la nivel înalt, iar după fiecare partida nesatisfăcut, chiar dacă durează și jumate de ora sau mai bine, ma aduce în gândul ca este nimfomana după comportamentul sexual și nu știu ce sa fac în continuare.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Bucură-te că ai găsit-o!

| dullcat a răspuns:

Buna.Deci ingrijorarea ta este despre apetitul ei sexual? Asteapta-te la glume in continuare de la utilizatorii de gen masculin, ca asta e ultima problema si nu stiu ce. laughing

Ai putea discuta cu ea deschis si matur despre asta? Ce varste aveti?

Am o prietena care in facultate lua antidepresive la greu, prescrise de medic, plus alte cele pentru sanatate si facea sex aproape zilnic.De multe ori nici nu anunta si ramaneam blocata afara, lasa cheia in usa. laughing Tindeam sa cred si eu ca e nimfomana la cat se des se intampla.Dar apoi mi-am dat seama ca am interpretat gresit.Au trecut doi ani de cand s-au despartit si nu a mai avut deloc contact sexual. Daca era nimfomana cu adevarat s-ar fi cuplat cu oricine pentru partide de one night stand. Mai avea si probleme multe in familie.

Deci cred ca e mai ok sa vorbesti cu ea, sa iti dai seama daca e doar apetitul trecator, specific oricarei relatii la inceput, sau altceva.Multe persoane apeleaza des la sex pentru a se detensiona, etc in favoarea bauturii sau a chiar a drogurilor.Plus, ai scris ca esti nesatisfacut dupa experientele voastre, sau am inteles eu gresit?

| skyrim2 explică (pentru dullcat):

Nu e vorba despre mine și despre ea ca este nesatisfăcuta și după 1 ora, iar în timpul actului este satisfăcută iar după ce se încheie nu mai este, se arunca prea repede la sex, totul ma face sa ma gândesc ca are obsesie de asa ceva ca începe și cu certuri ca ea nu e satisfăcută, știu ca asta este visul oricărui bărbat de a găsi asa ceva dar ideea e ca îmi place fata ma gândeam mult mai departe și nu doar la niște partide, dar acum nu știu ce sa mai gândesc, asta e toată problema mea

| dullcat a răspuns (pentru skyrim2):

Satisfactia e o problema destul de delicata, considerand ca poate rezulta in frustrari care se reflecta asupra relatiei, si pot duce la despartire, inselat sau divort. Se poate comunica despre asta dar nu stiu la ce nivel sunteti voi.Din moment ce ea se supara si tu nu stii ce sa faci, apoi apar certuri, presupun ca la acest capitol comunicarea sanatoasa nu exista.

Pentru asta trebuie sa fiti ambii dispusi sa vorbiti frumos despre ce va place, ce nu, fantezii si alte chestii, dar fara a suna ca un asalt la restul relatiei, fara sa aduceti alte nemultumiri sau chestii doar de dragul de a va apara. Fiindca majoritatea asa percep aceste discutii, raspund pasiv agresiv, le cumuleaza cu alte frustrari de la alte capitole ale relatiei si iau totul prea personal, asa ca vor arunca orice vorba pentru a se apara, si astfel se ajunge la cearta sau chestii urate.

Apoi, viata nu e deloc ca in filmele xxx.Nu stiu daca ea are asteptari ca acolo, daca tu procedezi ca barbatii de acolo(din punctul meu de vedere filmele alea sunt o gluma laughing ), sau pur si simplu nu faci tu o treaba buna din punctul ei de vedere fiindca nu stii cum, sau doar ai avut partenere care erau pe aceeasi linie cu tine in ce priveste sexul, iar ea e o provocare.Asta nu inseamna ca ai tu o problema, nu e o insulta, dar poate nici ea nu are o problema. Cred ca e posibil sa ajungeti la un compromis daca discutati. Spune-i ca pentru tine se aplica vorba,, mai dragut mai dragut'' si te solicita un pic prea mult, pana in masura in care sexul, care ar trebui sa fie ceva grozav, se transforma in altceva. Da-i de inteles si ca tu esti cat se poate de satisfacut, dar fiindca ea nu e, doresti sa iti arate ce si cum, astfel incat sa castige toata lumea.

O luna de relatie e putin, cred ca abia dupa 1 an sau 2 iti poti da seama cum este ea de fapt, asta daca ajungeti pana acolo.