Salut!
Daca iti place atat de mult de ea si doresti sa fii impreuna cu ea, atunci invit-o la un suc sau la o plimbare prin parc si spune-i cu tupeu ce simti pentru ea.
Bafttaaa!
Hmmm in caz ca nu stiai, fetelor le place ff mult sinceritatea si partenerul sa fie romantic. Daca esti indragostit de ea, ia-ti inima-n dinti si spune-i in fata, conteaza foarte mult! O vei da pe spate din prima. Crede-ma la mine a fuctionat de fiecaredata! Mult succes! Nu-ti ia nimeni capul! Fii romantic!
In primul rand, nu trebuie sa-i spui.O inviti in oras si s-o cunosti mai bine si sa ramai dezamagit de defectele ei si sa-ti treaca toata dragostea.
Heeeei :*
Pai. vine Valentine's Day. ii poti da o floare sau... o bratara.
Priveste-o fix, imprieteniti-va. Intra in vorba cu ea, ea isi va da seama :*
Succes. Sa imi lasi un mesaj daca ti-a reusit.
Keep it simple - fa-o cat mai simplu; in orice mod i-ai spune daca e interesata va raspunde afirmativ
Vorbește cu ea, apropiete de ea, câștigă-i încrederea, scoate-o afară, apoi îi zici.
Nu e o idee bună să îi spui, va crede că faci misto sau vrei să rîzi de ea.
Demonstrează-i! Cînd te întîlneşti cu ea salut-o, impresioneaz-o prin comportamentul tău, cere numărul de telefon de la ea personal, spune-i că vrei să o cunoşti mai bine, că e cea mai frumoasă.
Te descurci, dacă o placi faci tot posibilul să o cucereşti.
Pai daca iti e rusine sa ii zici direct ii poti spune pe mess sau ii poti da un biletel sau poti pune un prieten sa ii spuna si poate afli si ce parere are ea despre tine. Bafta!
In primul rand trebuie sa fi romantic si deschis cu ea de ex sa o inviti undeva sa fiti doar voi 2 si sa ii zici ce simti, nu trebuie sa iti fie rusine, daca vede ca esti sincer va fi si mai bine dar depinde si ce parere are ea despre tine! :* succes!
Eu zic sa fii cat mai direct! mie una asa mi-ar placea sa mi se intample! sper ca te-am ajutat!
Pai eu sunt fata si stiu....deci, incearca sa o bagi mai mult in seama dar sa nu o cicalesti, de 1 sau 8 martie dai ceva mai specia nu un amrat de martisor ...si apoi scrie-i intr-un biletel ca iti place de ea
eu iti spun asta ca asa ma-nvatat sora mea si chiar a mers.
daca nu zi unui prieten bun sa ii scrie fetei ca tie iti place de a pe mess sau intr-un bilet si sa o intrebe ce parere are despre tine
gatita întreabă:
George0197 întreabă: