anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SALUT TPU! De o vreme o plac pe o fata si sunt mai timid de fire chiar daca am trecut si printr-o relatie lunga, si ea nu este ca toate fetele este mai diferita, si nu am idee cum sa ma bag cu ea in seama ce sa ii zic. FUNDA!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Noi nu-ti putem pune cuvintele in minte sau pe buze,daca iti place o fata trebuie sa te descurci,in povestea asta esti numai tu si ea.
Altfel,te poti ascunde linistit sub masca timiditatii si poti privi cum maine va trece pe langa tine de mana cu un baiat care nu si-a inghitit limba.
Fii tu,fii deschis, zambitor, atent si politicos, curtenitor, glumet si lasa fata sa te cunoasca si sa se apropie de tine.
Curaj!

4 răspunsuri:
| Dennisz a răspuns:

Odata ce zici ca "este mai diferita" inseamna ca stii cate ceva despre ea.
Foloseste ceea ce stii despre ea in avantajul tau, si incearca sa o abordezi. Daca esti mai timid, dai un sms dragut, iar daca iti raspunde, continua conversatia!
F-ai o surpriza "surprinzatoare " si scoate-o la o plimbare in parc, pentru a va mai cunoaste, si mai presus de toate, FI TU INSUTI, nu incerca sa pari mai mult decat esti!

| neutrino a răspuns:

Faptul ca baietilor le plac fetele, este ceva normal, dar asta nu inseamna ca orice baiat are dreptul sa strice linistea unei fete. Daca fata iti place, atunci lupta pentru ea, cucereste-o, nu te ascunde sub pretextul timiditatii.

| stark47 a răspuns:

Este normal ca persoana pentru care simti ceva sa ti se para mi diferita,insa si ea este cam ca toate celelalte, nu cred ca iti va da cu ceva in cap daca ai incerca o simpla conversatie cu ea, nu?
nu ai cum sa treci peste timiditate daca nu o infrunti, pricepi?
acel sentiment de neputinta in a actiona nu trece de la sine, acela se trateaza cu putin curaj si actiune.

| unknøwn a răspuns:

"Bună."
Zis cu un zâmbet calumea pe faţă.
Mai departe te descurci. Vă cunoaşteţi.