Sunt fata si te asigur ca raspunul dat de ea nu este un refuz.
Probabil ca nu vrea prieten momentan, fiind clasa a8-a are si examene curand si probabil nu a mai avut niciodata prieten. O fata linistita, la locul ei si cu capul pe umeri nu da din prima un raspuns afirmativ. Da-i mai mult timp de gandire... Ea este singura in masura sa-ti spuna si motivul pentru care nu poate sa aiba prieten.
Mult succes!
Merci de feedback . Apropo, e clasa a 7-a, nu a 8-a si a mai avut prieten. Ma rog, ideea e ca "mi-ai dat aripi" cu "O fata linistita, la locul ei si cu capul pe umeri nu da din prima un raspuns afirmativ." Din cate o cunosc, as caracteriza-o ca in propozitia ta . Nu se stie, pe viitor...
Atunci multa bafta! Aaaa. Si inca ceva . Nu te cunosc, dar tu chiar pari un baiat destul de Ok dupa felul in care scrii. Asa ca ti-am raspuns cu cea ma mare placere!
Eu cred ca ar trebuie sa nu mai insisti cu mesaje, lasa timpul sa treaca poate ca era adevarat ce ti-a spus, sau poate nu!
Inteleg 2 lucruri:
1 ea a fost cu cineva impreuna care si-a batut joc de ea si nu vrea sa repete aceeasi experienta SAU
2 vrea sa te puna la incercare
si la intrebarea 2 poate a spus adevarul si a refuzat momentan sfatul meu ar fi sa vorbesti cu ea lucruri diverse si vezi cum reactioneaza daca o enervezi pe o tem anume asta ar insemna ca tea refuzat politicos(poate)
Tipule,eu stiu ca atunci cand placi pe cineva esti cu el/ea indiferent de situatie.
beausingurlamasamea întreabă: