| Uraniu a întrebat:

Salut, TPU. De obicei nu postez intrebari pe-aici, dar de data asta cred ca niste opinii ale unor persoane "neimplicate" in subiect m-ar putea ajuta.
Sa incepem cu inceputul. Dupa ce am vorbit o vreme cu o fata, ne-am imprietenit, am mai iesit etc. m-am decis sa-mi fac curaj sa-mi "destainui" sentimentele. I-am spus, pur si simplu, ca o plac. Raspunsul ei l-am primit a doua zi si a sunat ceva cam asa.:"Si eu te plac, poate chiar mai mult decat ma placi tu, dar nu pot avea prieten acum. Sper sa ramanem buni prieteni". Dupa aceea am mai vorbit cateva zile, dar apoi a incetat sa-mi mai raspunda la mesaje.
Intrebarile mele pentru voi ar fi:
1. Ce ati intelege voi din raspunsul ei?
2. Este posibil sa-mi fi zis adevarul, sau e doar un. refuz politicos?

Răspuns Câştigător
| fuckeveryone a răspuns:

Sunt fata si te asigur ca raspunul dat de ea nu este un refuz. happy
Probabil ca nu vrea prieten momentan, fiind clasa a8-a are si examene curand si probabil nu a mai avut niciodata prieten. O fata linistita, la locul ei si cu capul pe umeri nu da din prima un raspuns afirmativ. Da-i mai mult timp de gandire... Ea este singura in masura sa-ti spuna si motivul pentru care nu poate sa aiba prieten. big grin
Mult succes!

| Uraniu explică (pentru fuckeveryone):

Merci de feedback big grin. Apropo, e clasa a 7-a, nu a 8-a si a mai avut prieten. Ma rog, ideea e ca "mi-ai dat aripi" cu "O fata linistita, la locul ei si cu capul pe umeri nu da din prima un raspuns afirmativ." Din cate o cunosc, as caracteriza-o ca in propozitia ta happy. Nu se stie, pe viitor...

| fuckeveryone a răspuns (pentru Uraniu):

big grin Atunci multa bafta! Aaaa. Si inca ceva happy. Nu te cunosc, dar tu chiar pari un baiat destul de Ok dupa felul in care scrii. Asa ca ti-am raspuns cu cea ma mare placere!

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| adrianamara a răspuns:

Eu cred ca ar trebuie sa nu mai insisti cu mesaje, lasa timpul sa treaca poate ca era adevarat ce ti-a spus, sau poate nu!

| Cerby a răspuns:

Inteleg 2 lucruri:
1 ea a fost cu cineva impreuna care si-a batut joc de ea si nu vrea sa repete aceeasi experienta SAU
2 vrea sa te puna la incercare
si la intrebarea 2 poate a spus adevarul si a refuzat momentan sfatul meu ar fi sa vorbesti cu ea lucruri diverse si vezi cum reactioneaza daca o enervezi pe o tem anume asta ar insemna ca tea refuzat politicos(poate)

| AlexSmile a răspuns:

Ciudat big grin si eu am tot 15 ani si prietena mea e la diferenta tot de 6 luni laughing

| Anaaa9411 a răspuns:

Tipule,eu stiu ca atunci cand placi pe cineva esti cu el/ea indiferent de situatie.

| Uraniu explică (pentru Anaaa9411):

Cam la asta m-am gandit si eu, dar la 14 ani poate gandirea nu este la fel de matura ca la o varsta mai inaintata (uneori nici atunci) si multa lume crede ca o relatie implica:
-Buna, vrei sa fii cu mine?
-Da. Te iubesc.
-Si eu. Cum te cheama?
(nu zic ca ar fi cazul si aici, dar in general)

| Anaaa9411 a răspuns (pentru Uraniu):

Inteleg ca ea are 14 ani. Tu cat ai?

Tinand cont de cele exact 6 luni diferenta de varsta, aproape 15.

| Anaaa9411 a răspuns (pentru Uraniu):

Treci la urmatoarea. Ai doar 15 ani, profita de varsta ta. happy

Usor de spus, dar fac ce fac si gandul meu zboara inapoi la ea.