Curaj...Cucereste-o,nu iti fie teama de. dragosteCel mai dificil moment pentru un baiat este atunci cand incearca sa cucereasca o fata. Fetele pot fi foarte complexe atunci cand se lasa cucerite. Fiecare fata viseaza la baiatul visurilor ei, care sa aiba acel "ceva" sa o cucereasca, sa-i puna luna la picioare si sa o duca pe culmile fericirii. Daca vrei cu adevarat sa cuceresti o fata trebuie sa fi foarte atent la ceea ce o intereseaza pe ea deoarece fiecare fata este diferita.1)Castiga-i increderea 2)Acorda-i atentie 3)Cunoaste-i prietenele 4)cadouri..Multe chestii, lasa timiditatea si fa-o sa moara dupa tine.Succes.Si Funda!:X
In primul rand trebuie sa fii corect cu ea si sa-i spui ca esti total lipsit de experienta. Nu exagera cu timiditatea ca risti sa dai in prostie. Mergeti la un film, teatru, plimbati-va prin parc si daca se poate ajutati-va la teme reciproc. Nu uita sa-i oferi din cand in cand o floare si sa-i spui cat este de frumoasa. Curaj si multa bafta!
Pana la urma am lasat-o balta si am ignorato. Inca ma simt ceva pentru ea, dar... nu stiu nu am mai facut asa ceva si probabil nici nu o sa fac vreodata
Bravo,ai descoperit dragostea.
tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu ea,sa o inviti in oras,la o prajitura, daca esti timid, prin sms, yahoo, facebook...