Degeaba l-ai intreba, k nu stie nici el... pupici pe obraz si o strangere de mana nu e nu stiu ce...
El a spus ca ne trebuie ceva timp pentru a ne cunoaste
Nu trebuie sa il intrebi daca sunteti impreuna,ar fi putin penibil dar daca tu l'ai intrebat daca er putea fi mai mult intre voi si el a raspuns afirmativ,tea luat de mana etc inseamna ca vrea sa fiti impreuna.i-a spus prietenului lui asa,un Ddaa pentru ca nu era sigur daca tie iti convine raspunsul,ii era teama ca poate tu nu crezi ca sunteti impreuna. Daca nu voia sa fiti impreuna, nu te lua de mana si nu se arata cu tine prietenilor, adica daca stia ca sunt prietenii acolo si nu voia sa fiti impreuna nu te lua de mana.Succes in noua relatie.:*:*
Rapunsul tau mi se pare cel mai. sincer, sper sa fie asa cum spui tu ca astazi mi-a spus ca ar trebui sa ii las putin timp sa se gandeasca daca o sa se puna impreuna cu mine sau nu asa ca m-am hotarat sa ii las tot timpul care il vrea, dar sper sa nu ma faca sa sufar cum s-a intamplat de multe ori
Bineinteles ca este cu tine... Daca te-a luat de mana in autobuz si a recunoscut in fata prietenilor, bine ce-i drept cu jumatete de gura, dar poate avea emotii...Iti zic 100% convins ca el e cu tine
Mergeti undeva impreuna si vezi cum merge 'relatia' apoi iti vei da seama.Eu sunt de parere ca sunteti impreuna. Oricum, succes din partea mea.
Mersi sa speram deci e cel mai dulce baiat care l-am cunoscut, si de care m-am afectionat asa de repede.
'usoara'nu stiu ce crezi tu ca inseamna asta dar daca o sa incerce sa te sarute sau ceva eu zic sa nu il refuzinu cred ca asta te face'usoara'
Stiu ca nu trebuie sa il reefuz eu ma refeream usoara, la chestia ca sa il intreb din pprima daca vrea sa stea cu mine,
Oricum succes!:*
HappynewCenusa întreabă: