| georgiana37 a întrebat:

happy de vreo 3 saptamani imi place un baiat M. happy El a aflat, acum vorbim tot timpul, ne sarutam(pe obraz )de fiecare data ca ne intalnim,ne screm tot timpul.cand i-am spus ca imi place l-am intrebat daca el crede ca intre noi poate sa fie ceva mai mult devat prietenie si el a spus: nu stiu, cred ca da happy. Facem aceeasi scoala, si astazi venind spre cassa cu autobuzul, el s-a asezat langa mine si am inceput sa vorbim happy la un moment dat, el m-a luat de mana, si asa am stat pana cand am coborat din autobuz, dar doi preieni de-a lui, trecand pe langa el, primul il intreaba : noua ta iubita? si M face : Ddda, adica nu a spus DA! a spus-o intr-un mod mai discred happy si a inceput sa zambeasca , si dupa care un alt preiten ii spune : ai in grija ma winking! glumind bineninteles si M ii zice : da ma, stai linistit happy dar aacum nu stiu, daca suntem impreuna sau nu, deci eu tin foarte foarte mult la el, dar nu as vrea sa il intreb daca e impreuna cu mine happy sa nu par prea "usoara".dati-mi un consiliu happy multumesc mult, fundita big grin

10 răspunsuri:
| SMarius a răspuns:

Degeaba l-ai intreba, k nu stie nici el... pupici pe obraz si o strangere de mana nu e nu stiu ce...

| georgiana37 explică (pentru SMarius):

El a spus ca ne trebuie ceva timp pentru a ne cunoaste big grin

| LittleMinnie a răspuns:

Nu trebuie sa il intrebi daca sunteti impreuna,ar fi putin penibil dar daca tu l'ai intrebat daca er putea fi mai mult intre voi si el a raspuns afirmativ,tea luat de mana etc inseamna ca vrea sa fiti impreuna.i-a spus prietenului lui asa,un Ddaa pentru ca nu era sigur daca tie iti convine raspunsul,ii era teama ca poate tu nu crezi ca sunteti impreuna. Daca nu voia sa fiti impreuna, nu te lua de mana si nu se arata cu tine prietenilor, adica daca stia ca sunt prietenii acolo si nu voia sa fiti impreuna nu te lua de mana.Succes in noua relatie.:*:*

| georgiana37 explică (pentru LittleMinnie):

Rapunsul tau mi se pare cel mai. sincer, sper sa fie asa cum spui tu happy ca astazi mi-a spus ca ar trebui sa ii las putin timp sa se gandeasca daca o sa se puna impreuna cu mine sau nu happy asa ca m-am hotarat sa ii las tot timpul care il vrea, dar sper sa nu ma faca sa sufar cum s-a intamplat de multe ori happy

| ChinaBardy a răspuns:

Bineinteles ca este cu tine... Daca te-a luat de mana in autobuz si a recunoscut in fata prietenilor, bine ce-i drept cu jumatete de gura, dar poate avea emotii...Iti zic 100% convins ca el e cu tinewinking

| GreenShinyApple a răspuns:

Mergeti undeva impreuna si vezi cum merge 'relatia' apoi iti vei da seama.Eu sunt de parere ca sunteti impreuna. Oricum, succes din partea mea.happy

| georgiana37 explică (pentru GreenShinyApple):

Mersi happy sa speram happy deci e cel mai dulce baiat care l-am cunoscut, si de care m-am afectionat asa de repede.happy love struck

| mariafaraioana a răspuns:

'usoara'laughingnu stiu ce crezi tu ca inseamna asta dar daca o sa incerce sa te sarute sau ceva eu zic sa nu il refuzistraight facenu cred ca asta te face'usoara'winking

| georgiana37 explică (pentru mariafaraioana):

Stiu ca nu trebuie sa il reefuz happy eu ma refeream usoara, la chestia ca sa il intreb din pprima daca vrea sa stea cu mine,winking

| mariafaraioana a răspuns (pentru georgiana37):

Oricum succes!:*