anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, acum 3 zile am iesit cu un prieten de-al meu si prietena lui prin parc...eu si prietena lui ne-am placut parca "dragoste la prima vedere" ea nu-l mai saruta. in fine si urmatoarea zi am iesit iar cu ei doar ca amicul meu a trebuit sa plece si am ramas eu cu ea... dupa ce am vorbit vreo 10 minute ea se apropie de mine si ma saruta ...asta am continuat pana ce am duso acasa... urmatoarea zi o sun sa iesim si imi spune sa o las in pace sa uit ce sa intamblat si chestii de genul ...nu pot sa stau fara ea simt ca nu sunt eu ...nu am vorbit cu ea de atunci nu am vazut-o...sunt distrus nu stiu ce sa fac? ...am inteles ca s-a despartit de prietenul meu...si nu inteleg de ce nu vrea sa fie cu mine?crying(

Va rog nu luati la misto...astept raspunsuri...multumesc:*
(am 16 ani)

Răspuns Câştigător
| Alex_3627 a răspuns:

Exact ce spun si colegii nostri.
Ea probabil tine la tine, dar pentru ca te iubeste si nu vrea sa te certi cu prietenul tau ti-a spus asta, cu multa durere in suflet.
Iar eu in locul tau nu mi-as pierde nici-un prieten, indiferent ca e bun, ca e doar amic sau ca-l stiu doar din vedere pentru o fata!

3 răspunsuri:
| Alex_3627 a răspuns:

Hmm, incearca sa vorbesti cu ea.
Daca nu da nici-un raspuns, treci mai departe.
Eu imi tot spun, treci peste, nu plange dupa o p***a.

| cOry_1726 a răspuns:

Deoarece nu vrea sa te faca p tine si pe pr tau s va certati pentru ea.nu vrea s distruga o prietenie frumoasa:Xtongue

| Rococr a răspuns:

Salut, am o curiozitate si am nevoie de un raspuns sincer : l ai elimina din viata ta pe prietenul tau pentru EA?