| EuAlaStrain a întrebat:

Deci am 14 ani si am s eu o problema cu o fata. Deci acum vreo 2 saptamana. s-a despartit de unu eu pot sa zic ca o placeam dinainte ma rog dupa ce s-a desp. eu i-am trmis pe Facebook niste chesti de la adevar sau provocare cum ca are un zambet frumos si ca as iesi cu ea la un suc dupa eu nu am mai intrat pe mess vreo. 1 saptamana. Ea in timpul acesta mi-a dat add. cand am intrat am vazut si am acceptat. am stat cu ea am vb prima data parea ft incantata si. parea sa ma placa. adica a fost o faza ca i-am zis ca-s rusinos si ca ma fastacesc in fata unei fete si ea a scris ca asta ii se pare cel mai frumos lucru din lume. a zis ca-i place mult numele meu si chestii. A doua oara cand am vb. ea parea sa nu aibe chef sa vb. scria destul de rar. parea asa. ca nu are chef sa vb. ma rog cand aproape sa termina conversatia i-am zis ca poate sa ne vedem la un suc. Ea a zis Ok, de ce nu? ( asta prima data cand am vb, scuze big grin ) a doua oara i-am zis chai sa ne intalnim maine. (adica luni ) a zis ca nu stie daca poate si ca nu crede ca are timp ca are o saptamana incarcata.eu i-am zis ca atunci iti dau nr meu de tel si ma suni u cand ai chef sa vb. Nu m-a mai sunat. DUpa am vb iar cu ea. am amanat intalnirea pe Sambata asta. Inainte de asta am intrerbat-o de ce mi-a dat add : ea a raspuns ca din cauza ca pare ca is o pers. foarte de treaba si placuta ( sincer mi-e greu sa cred ca a crezut asta de la prostiile alea de chestii cu adevar sau provocare ). M a rog ideea e ca atunc cand suntem pe mess daca nu incep eu discutia ea nu imi scrie nimic si. cand vb cu ea. uneori pare absenta. Dati-mi un sfat pls Eu chiar o plac si nu as vrea sa o pierd. FUNDA la cel mai bun raspuns Si voturiwinking

2 răspunsuri:
| WhoCares a răspuns:

Nu stiu ce sa zic este posibil sa te placa sau nu intreab.o face to face.

| creatza_1066 a răspuns:

Eu zic ca nu te place.Dar un timp nu mai vb tu cu ea,las'o sa vezi poate o sa inceapa ea discutiile, tu doar salut'o cand o vezi, prefate ca esti preocupat de altceva.