| 35ht35h a întrebat:

Deci am fost cu o fata timp de 2 ani (cu pauze intre relatie big grin ) Vreau sa va spun ca a fost un fel de relatie de la distanta...adica ne vedeam doar la scoala. Si cea mai dureroasa despartire a fost si ultima.Ea s-a suparat pe mine ca de la un timp nu mai eram "tupeist", nu prea mai vorbeam cu ea, si s-a despartit de mine...eu fiind nervos i-am spus "bine" dar acum o vreau inapoi O IUBESC. Dar problema e ca ea acum e cu alt cineva, mai mare ca mine si nu stiu ce sa fac sa o recuperez. Ea la scoala se mai uita la mine, dar cred ca doar sa ma amageasca pentru ca ea mereu a fost mai "vicleana". CUM POT FACE SA O RECUPEREZ? PLSSS FUNDA

Răspuns Câştigător
| laurentiufilip a răspuns:

In primul rand, niciodata nu ignori o fata (e regula de aur, sunt complicate fetele) si uite un sfat, e cu acela mai mare, daca o sa ajunga sa se desparta, vorbeste cu ea dupa cateva zile de la despartire (sunt vulnerabile atunci), o poti face sa se apropie de tine, fiindu-i alaturi in momente rele. Daca nu se desparte, trebuie sa inveti sa treci peste, usor usor se remediaza totul, stai cu prietenii mai mult incerca sa fii fericit chiar daca iti vine sa fii trist.BE STRONG.

| 35ht35h explică (pentru laurentiufilip):

Nu cred ca o sa se desparta de el prea curand...dar cat timp am stat cu ea, o cunosc bine si se va intoarce la mine fix cand nu o sa o mai vreau. Oricum mersi pentru raspuns. Eu pana acum o ignoram, o sa incerc sa ii acord atentie si cred ca o sa primesti si fundawinking

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fata NU te mai vrea, invata din experienta asta ca fete vor BAD BOYS care sa rupa patul cu ele, nu blegovani esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri, relatia s-a terminat GATA

| LoveSleep a răspuns:

Cică reîncălzit nu mai are același gust.

| 35ht35h explică (pentru LoveSleep):

Asa o fi? big grin

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu tot timpul cel putin pizza reincalzita e delicioasa