| BitKode a întrebat:

Deci am mai pus intrebari asemanatoare dar tot nu am primit un raspuns care sa ma lamureasca. Eu am fost cu o fata pe care inca o iubesc, dar un prost a facut tot posibilul sa ne desparta, sa fie el cu ea. Eram foarte fericiti dar ala i-a spus fetei ca eu as fi zis ca stau cu ea la misto, ca nu o iubesc si ca fac asta doar sa ma dau mare in fata prietenilor ( ea este genul acela de fata de care s-ar indragosti orice baiat ). Am stat de vorba cu ea si i-am explicat iar ea a zis ca timpul o sa rezolve totul. Acum problema e ca ala s-a imprietenit si cu sora acestei fete si se duce acasa la ea. Fata inca ma iubeste, stiu sigur deoarece cand ne mai inalnim se uita in ochii mei, zambeste, ma intreaba care mai e viata mea, si mereu ma intreaba daca am gasit pe altcineva, si eu bineinteles ii spun ca nu. Azi a venit la mine si m-a luat de mana, mi-a aratat ca a facut cumparaturi laughing (fetele tongue ) si la sfarsit a zis vino sa te pup ca trebuie sa plec. Ce sa fac sa fiu iar cu ea. Cum il scot pe tampitul ala din relatia mea cu aceasta fata? De ce trebuie sa se bage el sad El acum are o prietena pe care o cunosc, ce ar fi daca si eu m-as combina cu acea fata? Oricum eu nu o sa fac acest lucru ca nu sunt nesimtit, da oricum tipului o sa ii dau o bataie calumea cand il prind. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| anonimvsanonim a răspuns:

Păi în primul rând, dacă chiar vă iubeaţi, aveaţi încredere unul în altul, iar ea dacă te-a lăsat că i-a zis băiatul ăla că tu stai cu ea la mişto, mai gândeşte-te la o posibilă relaţie cu ea. Nu vreau să te deprim în vreun fel, dar ăsta e adevărul. Poate totuşi nu am dreptate, aşa că insistă, arată-i că încă o mai iubeşti şi vrei să fi din nou cu ea

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa te combini cu respectiva fata nu-ti ajuta la nimic, e o razbunare personala ieftina din care nu va iesi nimeni bine.Nici macar tu.
Asa ca, sau provoaca o discutie serioasa cu fata ta draga, sau pleaca.
Asa cum stai acum si tot astepti, e un chin zadarnic.
Si cu cat astepti, cu atat creste mai mult, pentru ca tu mereu astepti si speri si mereu nimic nu se intampla!

| neutrino a răspuns:

O fata trebuie mereu cucerita, ea are nevoie ca tu sa-i arati acest lucru.

| sofisis a răspuns:

Pai ce sa faci...cucereste-o.
Dar are dreptate anonimvsanonim. Daca atata lucru v-a despartit...greu de crezut intr-o baza solida pentru o relatie.

| SorinTudor a răspuns:

Trebuie sa ii demonstrezi fetei ca nataraul ala nu o merita, cel mai indicat ar fi sa-l prinzi cu ceva sa ai si dovada si o sa se intoarca la tine. Sau mai ar fi o varianta sa va intalniti intr-o zi si sa stati de vorba si s-o intrebi daca ea mai vrea sa fie cu tine...desi mi se pare mai eleganta prima varianta.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

''da oricum tipului o sa ii dau o bataie calumea cand il prind''

Super tare! Bravo bo$$ laughing