| Havoc a întrebat:

deci am o mare problema pe care nu imi dau seama cum sa o rezolv. Este vorba legat de o fata deci o iubesc ca un nebun si ea zice ca nu cu toate ca astazi am fost intr-un bar cu niste prieteni si akl am facut poze printre care am ajuns la faza faceti si voi doi o poza cand va sarutati si ea a zis nu si dupa toti au zis da si pana la urma am sarutat-o si dupa seara cand am esit prin parc nici nu ma baga in seama asa mult
O iubesc foarte mult nu stiu ce sa fac sa trec peste faza cu just friend zice ca nu ma place atunci dc m-a sarutat si nu ziceti faza ca I place sa se joaca cu sentimentele asta deja am vazut eu
Dati-mi niste sfaturi sa o fac sa ma placa si ea
Dau FUUUUUUUUUUUUNDDDDDDDDDA

Răspuns Câştigător
| Matt24 a răspuns:

Orienteza-te spre altcineva, mai sunt fete.

10 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

E clar ca ea nu te prea place..Incearca totusi sa mai vorbesti cu ea, poate, poate.

| neutrino a răspuns:

Ce usor ar fi sa putem face sa fim iubiti de persoana pe care ne-o dorim noi! Asa cum noi nu putem fi atrasi de unele persoane, la fel nu putem fi atractivi pentru toata lumea.

| grab a răspuns:

Incearca sa observi ce face ea in timpul liber, cum se simte bine, ce pasiuni are si poate asa reusesti sa obtii mai mult timp in jurul ei.
E clar ca esti cam condamnat la friendzone dar ai datoria sa iti joci sansele.
Nu o lua direct ca s-ar putea sa fie cel mai penibil moment.
Oricum, ce-ai avut si ce-ai pierdut si asa nu a fost a ta deci nu ai ce sa regreti.
Curaj!

| 8mariastar a răspuns:

1Ea te place dar nu te mai baga inseama pentru ca a fost fortata sa te sarute
2Daca vrei o relatie cu ea trebuie sa ii zici ca iti pare rau ca ai fortat-o sa te sarute si dupa aia sa o intrebi daca vrei sa o luati de la capat ca prieteni
3 Dupa un timp fa-i complimente stai pe langa ea ca un prieten bun iar ea va simti interesul tau
4Fai complimente iesiti ca prieteni prin par si dupa aia o sa vazi ca o sa se indraGOSTESCA DE TINE
Iti urez succes

| Arkhasas a răspuns:

Prietene,n-ai cum să faci o fată să te placă după ce deja te cunoaşte. Trebuia să întrebi asta înainte să vă cunoaşteţi, învăţai ce trebuie să faci, cum trebuie să te comporţi cu o fată, cum faci să stârneşti atracţie şi poate reuşeai. Acum e prea târziu. Rămâneţi prieteni 4 ever.

| Uraniu a răspuns:

Daca ii spui direct ca o "iubesti ca un nebun" s-ar putea sa o sperii. ia-o mai incet...

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Nu stiu daca te place sau nu dar ca sa afli fi indiferent cu ea mai multa vreme si vezi daca comportamentul ei fata de tine s-a schimbat

| Lovee18 a răspuns:

Nu poti obliga o persoana sa te placa iar cel mai bine ar fi in cazul in care ea continua cu acest raspuns sa ramaneti just friends totusi e bine si asa si faza cu sarutul a fost la insistentele celorlalti.

| lexi21 a răspuns:

Fetelor le place sa se joace cu baietii care tin la ele, le face sa se simta apreciate, rasfatate, atata timp cat nu tin la baietii respectivi. Daca ar simti ceva nu ar actiona asa. Din cate am inteles nu te place si daca a cedat a facut-o doar din orgoliul de cuceritoare.
Iti sugerez sa incerci sa iti directionezi sentimentele inspre altcineva cat mai curand pentru ca cu cat o sa insisti mai mult cu atat o sa suferi mai tare dupa

| mkmk a răspuns:

So lasa mai greu cucerita