Ce sa te chinui daca e clar ca fata aspira mai sus!
Cel mai probabil ti s-a pus pata pe ea ca nu o poti avea si acum te vaicaresti crezand ca asta e iubire. Nu, nu este! Pur si simplu la tine e orgoliul de baiat, gen:''cum sa nu stea cu mine?''.
E fitoasa, stie sa isi caute, probabil unul potent financiar si te cauta pe ''alde'' tine cand n-are cine sa se gudure pe langa ea!
Lumea e plina de fufe, deci Neeeexxtttt!
Sfat:mergi singur distreazate cu cine vrei cum vrei iti zic si de ce tu speri sa faci sex cu ea in aceea seara deci nu exista dragoste bla, bla ci doar dorinta de a o avea e mai bine sa te stapanesti poate ca ea nu este pregatita sa aiba o relatie serioasa sau poate nu simte aceea scanteie fata de tine, ai zis ca poti avea orce fata fara obstacole deci ce mai astepti?
Daca tu crezi ca merita 'efortul', da, chinuie-te cu cea care iti place... gandeste-te bine pentru a nu regreta mai tarziu.gandestete ca balul este doar o data pe an...
bafta
Ei daca ea nu vrea deloc deloc si ti-a spus asta foarte concret atunci nu are rost sa te implici tu din nou cu sentimente, deorece pentru tine inseamna mai mult decat doar seara aia cica cu "chestii". dar pentru ea va fi altfel, ea se va folosi de atentia pe care eu dai, de tot ceea ce faci si apoi te va arunca din nou.
iti spun din propriile experiente
de aceea iti dau sfatul sa o inviti la bal (sau nu) dar sa pastrezi distanta, sa te comporti normal cu ea nici rau dar nici prea bun, si sa te distrezi si cu altii si altele (da sa nu faci orice cu orice fata in fata ei ca ar putea sa te desconsidere)
eu zic sa pari fata de ea destul de indiferent si nu ii va conveni!
poate se va mai schimba si ea apoi fata de tine si o sa vezi ca se rezolva
o fata nu ii place sa stie ca nu ii bagata in seama
HEI din cate am citit eu zic sa faci asa in primul rand!
Tu o placi si ea pe tine doar ca nu vrea sa fiti impreuna. ok!
Ca sa ii demonstrezi ca vrei cu adevarat cu ea trebuie sa faci urmatoarele lucruri:Sa ii dai flori, ciocolata etc.Sau sa iesiti in oras la un suc ceva si sa vb despre voi de ce nu vrea sa fie cu tine, bla bla. Apoi faza cu invitatatul la bal eu zic sa o inviti si daca accepta fa-o cea mai fericita fata de acolo danseaza cu ea doar nu trece limite.Stii la ce ma refer ma rog. A doua zi vb cu ea daca so distrat, daca so simtit bine.Si apoi ii mai zici odata Te rog daca tu ma placi si eu pe tine de ce nu vrei sa fim impreuna. Daca tot nu vrea renunta la ea si cauta dragoste la altcineva. Sper ca te-am ajutat! Bafta! Funda?:X
Cred ca ar trebui sa te concentrezi asupra a ce urmareste ea la un baiat...probabil esti la varsta la care iti place sa experimentezi si de aceea esti in dilema.Nu cred ca esti indragostit de aceasta fata pentru ca pui prea mult accent pe sex si crede ma un om indragostit nu e innebunit doar de aspectul acesta.Nu stiu daca ti-a placut comentariul meu dar sfatul meu este sa te gandesti foarte bine la ceea ce simti pentru ea si ori sa ti schimbi comportamentul, ori sa o dai uitarii nu e singura fata de care te vei indragosti.
George0197 întreabă: