Nu-mi dau seama ce-oi fi interpretat tu ca fiind "mixed signals", pentru ca e evident ca te placea. Chiar nu e clar?
La a doua intalnire, asa cum am mai spus in intrebarea anterioara, citeam niste chestii despre zodii si cand a ajuns la zodia ei spunea "Varsatorii sunt foarte buni prieteni" la care ea a zis"Vezi? Doaaaaaar prieteni!".
"Vezi? Doaaaaaar prieteni!" fara sa iei in considerare contextul, fara sa pui in balanta toate celelalte amanunte, da, ar insemna "friend zone"...insa aici ai interpretat complet gresit. Ea nu era sigura de tine si a apelat la psihologia inversa, ca sa te determine sa pui cartile pe masa, sa-i vorbesti deschis, sa-i spui clar ce simti pentru ea. A incercat sa te provoace, ca sa-ti arati dezamagirea, sa protestezi fata de posibilitatea de a fi doar amici.
Ai gresit.
"Credeti ca ma placea?"
...serios?
Cam ce indicii ti-ar mai trebui, ca sa te prinzi ca te placea? Camion de trandafiri, serenada?
Parca noi eram aia care conduceam relatiile, stii?
Noi propunem, iar daca ele accepta, si stau pe langa noi, inseamna ca NE PLAC.
Fii barbat, data viitoare.
Daca mai are ocazia asta sa fie O DATA VIITOARE)
De bine de rau, cred ca o sa mai fie ! Mai am o facultate prin care sa trec !
Mah macar era frumusica fata?
Da, era!
Urat moment imi pare rau de tine, sa iti dea una asa mesaj si tu sa nu intelegi aluzia ) nu ti-ai dat seama de la examene probabil
Așa fac mulți... După ce că găsesc greu o fată, când îi place una dau cu piciorul... Poate era singura lui șansă.
Daca a fost una, o sa mai fie si alta, ca doar nu sunt batran! Am doar 18 ani!
Te minti singur boss ai si uitat de blackpill dupa 20 in sus fara audi sau bmw e destul de greu, aia 100% te-a placut nu stiu ce a vazut la tine dar nu avea cum sa iasa la un date cu tine si sa iti dea ea mesaje de ingrijorare dupa LOL
Pai oricum daca ma puneam intr-o relatie cu asta, sansele sa raman impreuna cu ea pana la o eventuala casatorie erau cam zero, mai ales daca nu mergeam la facultate in acelasi oras, deci oricum ma intorceam in aceeasi situatie daca e sa o luam asa!
"Nu stiu ce a vazut la tine" a avut niste experiente nasoale in niste dobitoci in trecut(doar le-a mentionat, nu m-a omorat cu povesti)si m-a vazut pe mine ca eram mai ok si poate asta a fost!
Cu* nu in
De ce spui asta, crezi ca nu ai fi ajuns la sex cu ea?
La sex da, eu vorbeam de casatorie! Adica nu ramaneam cu ea pentru totdeauna, asta voiam sa zic!
Sunt asa suparat cu pariurile sportive ca facui o nefacuta da tu esti haios rau... esti exact ca astia cu INCELS forums, tu daca iti faci o prietena gata te gandesti cum sa nu ii mai dai drumul gen sa o iei de sotie si nici n-ai 18 pai la 20-22 cand poate mai ai cum speri tu inseamna ca o tii ca pe detinut
Ai interpretat putin gresit ceea ce-am spus. Voiam sa spun ca daca intram intr-o relatie cu asta, nu era ca voiam eu sa ma insor cu ea neaparat, spuneam ca daca se termina relatia dupa bac si admitere sa zicem(adica sa facem facultatea in alt oras), tot urma sa fiu singur daca ar fi pe ideea ca nu o sa ma mai placa niciuna vreodata(ceea ce e posibil, dar ok).Si ba da, am 18 ani, la sfarsitul anului fac 19.Nu o tin eu ca pe detinuta, din partea mea ar putea sa plece cand doreste daca asta vrea.Si incearca sa lasi pariurile sportive. Uita-te si tu la niste animeuri, sau nu stiu, gaseste-ti ceva mai ok si care sa nu-ti manance banii, parerea mea!
Nu am cum sa le las ca tu nu intelegi de fapt fenomenul, in fine intram in altceva, tu zici acum ceva de genul ca nu ai fi tinut neaparat sa ai o relatie cu ea sa iti induci o stare de bine, era o experienta ce iti trebuia, dar daca consideri ca poti avea relatie dupa povestea asta, mult succes
Mai mult ca sigur te placea, dar mna, in viata o mai dai si in bara. Poti sa incerci sa o impaci dar dupa NO NUT NOVEMBER de preferat
Nu mai pot! Daca imi verifici si celelalte intrebari despre ea o sa vezi ca au mai fost "dificultati"!
Holy f*ck, dude! Daca tot iti scria prim si iesea cand o invitai in oras, puteai deja sa o intrebi daca te place sau, macar, sa o inviti la diferite activitati care-s fac tie placere sa vezi daca-i de acord cu hobby-urile tale.
Deci, da, sunteti niste lasi.
O invitasem la un film horror si acceptase, chiar daca nu e faca, dar nu am mai avut rabdare!
Daca il ducea capu putea sa i-o intoarca ceva de genul voi care spuneti ca va e sila de astia care se arunca din prima si numai zicea nimic
Pari un timp destept calculat, cum sa ii zici aleia I-AUZI ) dupa ce ti-a zis chestia aia sau era prea buna fata si te-ai emotionat
Las-o moarta. Fete mai sunt si daca ii placea de dine nu zicea faza "aia ca doar prieteni". Vrei ceva de la omul ala spui pur si simplu, nu dai un semnal ca nu vrei nimic de la el si dupa tot tu o dai in drame si plansete ca barbatii sunt lasi. E ea nehotarata si habar n-are ce vrea de la viata. Nu tu ai fost vinovat la treaba asta si incearca sa fii mai hotarat data viitoare. Ti-a zis ca vrea doar o prietenie ( prin semnale )... NEXT ONE. E simplu
Da si nu, trebuia sa ii spui ceva de genul am vrut sa te testez, daca intr-adevar te placea nu ti-ar fi dat raspunsul ala si ar fi trecut peste o chestie minora
Povestea este de fapt mult mai lunga, am mai pus intrebari pe tema asta in care am spus tot, i-am mai si dat block, am si deblocat-o, etc. etc. am fost cam prost de multe ori, dar in fine!
Apropo, nu ai tu sa vezi fata pe lumea asta care sa se simta atrasa de un baiat si sa ii dea pace pe motiv ca nu o baga in seama ....asta e de cand lumea
Https://www.tpu.ro/......-fata-din/ Uite aici, asta-i toata povestea!
Si intrebarea asta e un rezumat al putinului ce s-a mai intamplat dupa block!
Dupa unblock*
Eu rad de povestea ta ca tocmai ce am cautat prin astia dating coaches care afirma cu tarie ca tocmai distantarea e cheia in a face o fata sa se indragosteasca de tine )) mor de ras realmente
Distantarea poate sa mearga in anumite cazuri(bine, sa si fie interesata de tine), dar eu efectiv incercam sa o las de tot!
Da am citit, pai tu zici ca ai iesit cu ea in oras si dupa v-ati dus fiecare la casa lui, ceva nu se leaga, asa ajungi cand nu ai experienta cu femeile din pacate, ai si tu o vina nu ai stiu cum sa faci lucrurile sa mearga in directia buna cum sa actionezi gen
Daca aveai vrajeala la tine dupa sucul ala cine stie poate zicea DA daca stiai cum sa o iei sa doarma la tine, ceva i-a placut la tine totusi )) depinde de foarte multe, insa e de apreciat ai scos o fata la suc noi nu am mai scot o gagica undeva de 10-15 ani
Acum daca nici asta nu ti-a zis ceva "Dormi? Mi-ai pus inima pe jar" te-a vazut cred mai prostavan sorry de expresie si a zis lasa-l ca nu am ce face cu el o sa ma plictiseasca toata viata
Deci crezi ca daca acolo dadeam un raspuns mai ok, iesea ceva mai bine?
De prostavan sunt prostavan, asta deja o cinosc!
Normal in *** auzi sa imi zica mie una de dimineata ca i-am pus inima pe JAR ) si de ce nu ii raspund la mesaje fereasca dmz ...pey uite m-am trezit cu o tristete in suflet trebuia sa petrecem noaptea impreuna sa nu iti mai faci griji o idee de mesaj inapoi
Si daca ii ziceai asta iti deschideai si mai multe orizonturi, bagai de la tine avand si lucruri comune legate de studii invatam impreuna etc ...pacat
In toata singuratatea ta nu stiai si tu ca o fata daca te place bate cel mult apropouri nu iti zice in fata bah boule vreau sa mi-o tragi ca te plac)
Acolo ai gresit cel mai mult practic ai pierdut-o iar apoi cand te-ai decis sa nu o mai bagi deloc in seama... poate acum ai mai fi reparat prostia, eu nu stiam ca nu citisem povestea ca ai iesit cu ea in oras ...cand iesi cu o fata in oras ala e semn clar ca se poate pune de o relatie
Se prea poate sa nu iti fi atarnat viitorul de un singur raspuns, ci, mai degraba, de mai multe raspunsuri si de comportamentul general pe care i-l arata-i fetei.
Autocorect tampit. "Aratai", fara cratima.
RAY miroase a frustrare dar na, a chiar era sa iti faca o prietena brothere sa bagi ratonu in scorbura , da cine stie poate nu ai mai fi luat bacul daca se intampla asat
Răspunsul meu este DA, fata chiar te plăcea, dar dacă era oarecum nehotorata în privința a ceea ce simte pentru tine, pentru ca la rândul ei așteaptă și ea sa i dai semnale ca o placi înapoi, bineînțeles dacă îți plăcea de ea, dacă ți dădea mixed signals era pentru ca nu era foarte sigura și nimic mai mult, cât despre reproșurile pe care ți le-a aruncat, undeva are și ea dreptate, noi fetele așteptăm întotdeauna sa acționeze și băiatul, câteodată mai mult decât noi, dacă te ai îndepărtat de ea pentru ca nu era sigura pe ceea ce simte dar înainte de asta ti a demonstrat concret ca i pasa de tine, îmi pare rău dar trebuie sa o împaci, hihihihi, SUCCES!
Am pierdut-o deja de mult!