Bună.
Hmm, este timid cumva? Dacă te plăcea, cred că ţi-ar fi zis până acum, dar nu văd de ce ai ezita, spune-i că te simţi atrasă de el, într-un fel sau altul. Poate şi lui îi place de tine, asta numai el ştie.
Dar vezi tu, voi vă înţelegi bine, el poate simte ceva pentru tine, dar poate nu vrea să strice o prietenie foarte bună. Dacă ve-ţi fi împreună, vor apărea certuri, în orice relaţie există certuri, cât de mici sau mari, există. Şi poate el nu vrea să strice prietenia cu tine, şi de asta nu spune nimic. Are sentimente ascunse, asta este sigur.Dar nu cred că vrea să stricaţi această prietenie. Totuşi, spune-i că te simţi atrasă de el.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : dnd5min_xd
La asta ma gandeam si eu. Si pana la urma nu cred ca era cazul sa-si retraga socat mainile,va cunoasteti, sunteti prieteni, daca n-ati fi fost nu cred ca se mai grabea sa te duca cu bicicleta in nu stiu ce loc.
Dar daca il placi, cel mai bine ar fi sa-i spui, sau preferi sa astepti pana gaseste pe altcineva?
Sunteti doi tineri frumosi si curati, la inceput de drum. Prietenie lunga si sa fiti iubiti!
Cred ca se vede...te place si tu il placi :* eu zic sa discuti cu el si vezi poate vrea sa fiti impreuna foarte bine daca sunteti si amici buni
Din moment ce sunteti prieteni de mult e posibil sa aiba sentimente ascunse pentru tine, dar poate se gandeste si ca nu vrea sa stricati prietenia pe care o aveti. Daca ai si tu sentimente mai mari pentru el, si daca chiar vrei sa afli adevarul incearca sa vorbesti cu el si sa incerci sa afli ce este in inima lui.Mai bine ai vorbi cu el decat sa tragi concluzii pripite.Bafta
Poate ca el se simte blocat in cercul tau de prieteni; atunci incearca sa fii tu prima si da-i de inteles
Hei, daca baiatul se pricepe la tipe atunci tu tot ce trebuie sa faci este sa ii oferi atentie si sa ii dai subtil de inteles ca il placi [nu ii spune verde-n fata si nu face tu prima miscare]. Cum ziceam, daca se pricepe la tipe, el va face prima miscare. Tind sa cred ca s-ar putea sa se priceapa si sa te placa pentru ca genul asta de lucruri se fac cand incerci sa atragi atentia unei persoane. Adica, daca trebuia sa ajunga el undeva, e clar ca voia sa mergi si tu daca te-a luat cu el pe bicicleta. Tot ce trebuie sa faci este sa astepti putin si o sa faca el o miscare. Oricum, daca sunteti prieteni si se poarta f bine cu tine si sunteti apropiati sigur o sa aveti o relatie si o sa si dureze destul de mult ^^. Apropo iti spun asta pentru ca si eu am patit la fel [am fost f buna prietena cu tipul cu care sunt acum 6 luni de zile pana sa fim impreuna deci poate merge si la tine la fel]. Bafta in relatia care va urma ^^