| Legend123 a întrebat:

deci cam de o saptamana sunt super indragostit. am o iubita de care m-am atasat extrem de mult in ultima saptamana, o iubesc prea mult, extrem de mult si faza e ca mi-a pierit pofta de la orice. eu am mai avut o iubita pe care am iubit-o si dintr-o data nu mi-a mai raspuns la mesaje/telefoane. si acum mi-e teama ca o sa faca si fata asta la fel iar eu o iubesc extrem de mult si m-as simti groaznic sa imi faca asa. ea imi spune ca ma iubeste la infinit, ca nu m-ar parasi niciodata, ma tine doar in brate ma pupa incontinuu dar totusi traiesc cu frica asta. de exemplu daca-i dau un mesaj si nu-mi raspunde deja ma ia o stare de neliniste. ma gandesc continuu la chestia asta si am inceput sa nu mai am pofta de mancare/de iesit cu prietenii. ma gandesc mereu la ea si la chestia asta, nu stiu ce sa mai fac. va rog frumos ajutati-ma, ce sa fac sa nu ma mai gandesc la toata chestia asta?

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la doctor! Mai sunt femei. Nu asta-i ultima din lume.

| Legend123 explică (pentru Salontanul):

De ce sa merg la doctor?

| Salontanul a răspuns (pentru Legend123):

Sa-ti dea ceva tratament sa nu te mai gandesti la aiureli.

| darriya a răspuns:

E o vorba de ce ti-e frica de aia nu scapi..nu trebuie sa traiesti cu frica asta ca te ar parasi... uite ai mai fost parasit si ce s-a intamplat? viata merge inainte tu traieste-ti clipa alaturi de ea si ce va fi vei vedea pe parcurs... daca am trai toti cu frica asta sa nu ne paraseasca iubiti/iubitele unde am ajunge, cred ca am fi toti singuri si nu ne am mai implica in nicio relatie..eu te inteleg ca ti a ramas chestia asta in cap, te a marcat dar trebuie sa te gandesti ca nu toate femeile sunt la fel cum nici barbatii, fii linistit pentru ca o vei pierde nu ca te ar parasi pentru altul ci pentru comportamentul tau nu o fa sa isi schimbe parerea despre tine.

| darriya a răspuns:

Totul provine de la tine nu iti mai arata sentimentele asa din prima mai ales ca a trecut prin astfel de intamplari..fii un pic nu rece ci mai retinut in ati arata sentimentele dupa ce vei vedea ca te iubeste cu adevarat acea fata atunci arata-i ca si tu o iubesti