O iei frumusel intr-un colt, si ii spui ca ai nevoie de putin ajutor din partea ei. Ii spui ca de ceva timp iti cam place de o fata (sau ca e o fata care ti-a furat inima), are par., ochii..., e desteapta, frumoasa, (alte calitati pe care le are), o cheama... (si spui numele sau porecla ei). Daca nu-si da seama (desi nu prea cred, dar exista si unele cazuri), o poti intreba cum ar trebui sa-i spuna acelei fete ca o place (sau cdaca ar fi in locul acelei fete, cum ar vrea sa-i spuna un baiat ca o place). Dupa ce-ti raspunde, ii poti spune ca o placi dupa cum a zis ea. Iti doresc mult succes!
Sa te comporti cat mai frumos cu ea si o sa isi dea singura seama. Sper ca te-am ajutat
Candva, undeva... unde sunteti singuri. O iei frumos de mana, te uiti in ochii ei si ii spui ca o placi. Dar nu fa prostia sa-i spui din prima " te iubesc ", te-ai minti singur. Spune-i pur si simplu te plac, sau imi este drag de tine...fi cat se poate de sincer si sigur ea va aprecia asta.
Cel mai subtil mod este de a spune ca:"M-am intalnit cu o fata, care mi-a furat inima.Are par...si de aici incepi sa o descrii privind-o in ochi.
Mult noroc!
Te comporti frumos cu ea, ii iei apararea in fata grupului, te plimbi cu ea cand e singura, o asculti cand are probleme, povesteste-i despre problemele tale, fa-o sa se simta importanta, iar daca vezi ca functioneaza si este atrasa de tine, sarut-o cand nu se asteapta, atunci isi va da seama sigur ce simti pentru ea.
Intra in vorba cu ea...incearca sa aflii cat mai multe despre ea, apropiete de de ea, fa-i mici cadouri etc.
Dragu_Ciprian_1999 întreabă:
adrian0123 întreabă:
Mutubal întreabă: