O intrebi fara ocolisuri, pe fata, in mod direct, sa-ti spuna care este parerea ei despre tine si in functie de raspunsul ei, daca accepta sa fiti/deveniti mai mult decat niste buni colegi de clasa, sa deveniti iubiti pentru ca sa deveniti/formati un cuplu. Curaj. Succes!
Buna! Eu am 14 ani si sunt tot fata Cand o persoana mi se pare interesanta(un coleg) incerc sa ma dau pe langa el. Fata aceasta simte ceva pentru tine doar ca probabil ii este teama sa ti-o spuna.Nu incerca sa faci primul pas..astfel ea va nega(avand in vedere ca este cu cineva) si se va strica prietenia voastra.Ai rabdare.ea trebuie sa-si dea seama ce are de facut. Daca continua si cu alt fel de lucruri si ti se pare ca treaba este serioasa si ea vrea asta... poti sa o intrebi ce se intampla cu prietenul ei.Relatiile dintre colegi nu tin mult.Succes! Funda?
Fi tu însuți! Fata se simte bine în preajma ta, deci încearcă sa stea mai mult lângă tine.Sunt unele fete, care... Dacă vad ca se înțeleg bine cu un băiat, încearcă sa se apropie cât mai mult de el. Poate ca și relația cu iubitul sau s-a răcit și începe sa îi placa de tine. Tu sa fi ca pana acum, și dacă crezi ca o placi și va sosi momentul sa îi spui, sa o faci indiferent de răspuns.
Asta a fost părerea mea.
beausingurlamasamea întreabă: