| Marian_6643 a întrebat:

deci, cunosc o fata de la mine din clasa este foarte frumoasa si de la un timp se poarta frumos cu mine, am inceput sa ne apropiem dar nu mai mult. Daca as fii sigur ca nu are iubit i-as zice... dar nu prea cred. Nu ma pot duce la ea sa ii zic direct. Ce sa fac? cum sa aflu? Prin prieteni nu am cum nu prea am cine stie ce colegi prin clasa. Fundita + Vot pentru un raspuns folositor

Răspuns Câştigător
| sweetkiss4u4ever a răspuns:

Daca ai id ei poti sa o intrebi daca are prieten pe mess chiar daca fetele prefera direct...dar daca esti timid va intelege.daca nu fa rost de un nr de tel sau ceva de genu. daca nu, fa-ti curaj si spune-i in fata(ce se poate intampla?). sper sa-ti fie de folos.deci funda+vot?blushing

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Unica soluție e sa o întrebi pe ea dacă are prieten, dacă nu are știi ce ai de făcut.

| ilegale a răspuns:

Hmm intreab.o pe ea daca are prieten sau daca esti mai timid vorbeste cu o prietena de-a eiwinking.
Hmm dar in ce mod se apropie de tine? Poate ii place de tine ca, coleg. Poate i se pare ca esti amuzant sau nu stiu.
Oricum vezi daca are prieten si daca nu. te descurci tuwinking

| Zoe_7457 a răspuns:

Daca fata iti arata si iti da semne ca te'ar accepta in viata ei inseamna ca ceva ceva exista acolo chiar daca are prieten poate ii este teama sa renuntze la ceva sigur pentru "cioara de pe gard" ia'ti inima in dinti spune-i tu ce simti si ce ai vrea sa fie intre voi,poate ea exita avand in vedere ca e intr'o relatie dar tu continuatzi incercarile de a o cuceri,acorda'i atentie si etctongue(nu fi insa sufocat si enervant sa nu o pui pe fuga) daca cumva zice "nu" din prima(lucru putin probabil daca zici ca iti da semne ca te place)las'o putin,acorda'i timp sa digere vestea si arata'i intre timp cat esti de suparat pentru ca te'a respins dar vb in continuare frumos cu ea si etc etc dar arata'i ca tu vrei ink sa fiti mai mult decat prieteni si daca stii sa iti joci cartile cum trebuie o sa ajungi sa fiti impreuna. daca e colega de clasa ai grija pentru ca asemena relatii se pot termina si urat,ajunge sa fie plictiseala etc etc dar sunt si cazuri ff fericite si e posibil sa fie totul f bine intre voi,incerca nu te costa nimic tongue! ink ceva faza cu prietenii nu o incerca prea mult pentru ca nu vb cu o fata prin "posta" daca nu ai curaj sa ii spui in fata incerca pe mess,prin biletele in timpul unei ore(asa ii poti obs si reactiile). PS:prinde curaj nu te costa nimic daca incerci lasa orgoliul sau alte prostii si fa pasul catre ea, poate vei fi si tu surprins de ceea ce vei afla, iar daca te ingrijoreaza prietenul ei asteapta cucereste'o sa fii sigur ca te plate pe tine mai mult edcat pe el(automat intre ei doi lucrurile vor scartzaimult) si poate se si vor edsparti in acest mod ai cale libera! succesbatting eyelashes!
funditabig grin?